logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

به دنبال سانسور فریادهای آزادیخواهی؛

پست اینستاگرامی صبح قزوین در حمایت از شیخ زکزاکی حذف شد

پست اینستاگرامی صبح قزوین در حمایت از شیخ زکزاکی حذف شد
صفحه اینستاگرامی صبح قزوین به حمایت از شیخ زکزاکی پستی را در فضای مجازی منتشر کرده بود که پس از مدت کوتاهی به دلیل سانسورهای برآمده از آزادیخواهی نمادین غربی حذف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان کشور نیجریه است که به واسطه رهبری و هدایت مسلمانان این کشور و سردادن فریاد تظلم خواهی حدود سه سال پیش توسط رژیم نیجریه اسیر شد و در طول این مدت با پیکری مجروح و چشمان آسیب دیده علیرغم حکم آزادی توسط دادگاه این کشور تا به امروز آزاد نشده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,

امروز اخباری از سوی «بدیعه زکزاکی»، دختر شیخ زکزاکی منتشر شده است که وی می گوید پدرش به‌شدت مسموم شده و در رساندن دارو کمک چندانی نمی‌کند. ایشان برای «زنده ماندن»، باید هر چه زودتر در یک بیمارستان خوب، خارج از نیجریه بستری بشوند و تحت نظر باشند.

,

جمعی از دانشجویان، طلاب، پزشکان، حقوقدانان و اقشار مختلف مردم صبح امروز (چهارشنبه) در حمایت از شیخ‌ زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه در مقابل دفتر سازمان ملل در تهران تجمع کردند.

,

, ,

تجمع‌کنندگان در این تجمع با در دست داشتن دست‌نوشته‌هایی خواهان آزادی شیخ‌ زکزاکی شدند.

,

تجمع کنندگان از رژیم نیجریه خواستند تا با توجه به وضعیت جسمانی نامساعد شیخ زکزاکی اجازه دهند وی تحت نظر پزشک قرار گرفته و درمان شیخ زکزاکی انجام شود.

,

 با وجود وخامت حال این روحانی مبارز هنوز هیچ موضع گیری از سوی دولت نیجریه صورت نگرفته است و این موضوع در فضای مجازی مورد انتقاد کاربران شبکه های اجتماعی قرار گرفته است. صفحه اینستاگرام سایت خبری صبح قزوین عصر امروز در راستای حمایت از مظلومیت رهبر بزرگ شیعیان نیجریه اقدام به انتشار پستی در صفحه رسمی خود کرد که متاسفانه ساعتی از انتشار این پست در اینستاگرام نگذشته بود که شاهد آزادی بیان به سبک غربی در فضای مجازی بودیم و پست اینستاگرام صبح قزوین به همراه متنی که شامل شعری در حمایت از آزادیخواهی و شیخ زکزاکی بود از صفحه رسمی اینستاگرام صبح قزوین حذف شد.

,

, ,

این اولین بار نیست که بدین صورت شاهد حذف پست های اینستاگرام کاربران و صفحات رسمی خبری در فضای مجازی هستیم و مسئولان غربی_صهیونیستی اینستاگرام که خود را مدعی دموکراسی و آزادی بیان می دانند اقدام به حذف صفحاتی می کنند که در راستای برملاکردن جنایات آنها قدم برداشته است.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه