logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

عضو کمیسیون اقتصادی در گفتگو با دانا خبر داد:

ادامه بررسی اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده از یکشنبه/ در شرایط فعلی «مالیات»یکی از مهمترین درآمدهای دولت است

ادامه بررسی اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده از یکشنبه/ در شرایط فعلی «مالیات»یکی از مهمترین درآمدهای دولت است
ناصر موسوی لارگانی، عضو کمیسیون اقتصادی گفت: اولین جلسه کمیسیون اقتصادی پس از تعطیلات مجلس در روز یکشنبه 23 تیرماه برگزار می شود و دستور کار این جلسه ادامه بررسی اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده است که کلیات آن در صحن علنی مجلس با اکثریت آرا به تصویب نمایندگان رسید و قرار شد که پس از بررسی مجدد در کمیسیون اقتصادی به تصویب نهایی مجلس برسد.
[

ناصرموسوی لارگانی عضو کمیسون اقتصادی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص آخرین وضعیت اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده و بررسی آن در مجلس اظهار داشت: اولین جلسه کمیسیون اقتصادی پس از تعطیلات مجلس در روز یکشنبه 23 تیرماه برگزار می شود و دستور کار این جلسه ادامه بررسی اصلاح  قانون مالیات بر ارزش افزوده است که کلیات آن در صحن علنی مجلس با اکثریت آرا به تصویب نمایندگان رسید و قرار شد که پس از بررسی مجدد در کمیسیون اقتصادی به تصویب نهایی مجلس برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: از آنجایی که طرح اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده به صورت دو شوری بررسی می شود بعد از آنکه با کلیات این لایحه موافقت شد به منظور اصلاحات مجدد و بازنگری به کمیسیون اقتصادی بازگشت و این روزها، روزهای پایانی بررسی این لایحه در کمیسیون است که امید است هرچه سریعتر جهت بررسی در دستورکار صحن علنی مجلس قرار گیرد.

,

 

,

دولت از ارائه لایحه اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده طفره می‌رفت

, دولت از ارائه لایحه اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده طفره می‌رفت, دولت از ارائه لایحه اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده طفره می‌رفت,

عضو کمیسیون اقتصادی تشریح کرد: با توجه به اینکه قانون مالیات بر ارزش افزوده چندین سال است که به صورت آزمایشی اجرا می شود باید اجرای این قانون به صورت دائمی و رسمی می شد ولی دولت از دادن لایحه این قانون به مجلس خودداری می کرد و در نهایت خود مجلس به این موضوع ورود پیدا کرد.

,

لارگانی خاطرنشان کرد: لایحه دولت زمانی به مجلس آمد که نمایندگان مجلس به دلیل نارضایتی تولید کنندگان و فعالان اقتصادی و کمک به فضای کسب و کار بررسی اصلاحیه این قانون را با هدف رفع نواقص و ارائه تمهیدات و راهکارها آن را در دستور کار خود قرارداده که در حال حاضر این اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده که در دست بررسی است تلفیقی از لایحه دولت و طرح مجلس است.

,

 

,

در شرایط فعلی یکی از مهمترین درآمدهای دولت مالیات است

, در شرایط فعلی یکی از مهمترین درآمدهای دولت مالیات است, در شرایط فعلی یکی از مهمترین درآمدهای دولت مالیات است,

وی توضیح داد: مالیات بر ارزش افزوده مالیاتی است که مصرف‌کننده آن را به همراه بهای خرید کالا یا خدمات می‌پردازد و دریافت‌کننده موظف است که مقدار مالیات دریافتی را به خزانه دولت واریز کند.این مالیات بر هر نوع اموال منقول و غیر منقول که قابل مبادله باشد و حامل های انرژی تعلق می گیرد. دولت‌ها مصارف ویژه‌ای را برای این مالیات در نظر گرفته‌اند و این مالیات از مهم‌ترین درآمدهای دولت‌ها محسوب می‌شود.

عضو کمیسیون اقتصادی در پایان گفت: با توجه به دستاوردهای قابل توجه اجرای قانون آزمایشی مالیات بر ارزش افزوده مصوبه ۱۳۸۷ در ایجاد ظرفیت‌های بالقوه درآمدی برای دولت شهرداری‌ها و نقش آفرینی در شفاف سازی زنجیر مبادلات اقتصادی کشور وصول مالیات به طور واقعی و در نتیجه کاهش وابستگی بودجه کشور به درآمدهای نفتی و به منظور رفع ابهامات و چالش‌های به دست‌ آمده از اجرای قانون یاد شده و تکمیل احکام آن در زمینه ضمانت اجراها و روزآمد سازی مشمولین مصادیق فرآیند و نحوه دریافت مالیات های مربوط لایحه اصلاحیه این قانون به منظور بررسی  و تصویب نهایی به مجلس ارائه کرد.

,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه