logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی مطرح کرد؛

چابهار، اولین گام سازمان بنادر در فرآیند هوشمندسازی بنادر کشور

چابهار، اولین گام سازمان بنادر در فرآیند هوشمندسازی بنادر کشور
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی از انتخاب بندر چابهار به عنوان پایلوت طرح هوشمندسازی بنادر کشور خبر داد و گفت: امیدواریم از ابتدای مردادماه سال جاری عملیات اجرایی هوشمندسازی در بندر چابهار شروع شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدقائم تاج گردون در گفت وگو با عصرهامون، گفت: در هر جایگاهی که هستیم باید متوجه باشیم که عملکرد ما به نفع کل سازمان باشد نه فقط بخشی که در آن فعالیت می کنیم.

وی با اشاره به اینکه در آبان ماه سال گذشته نقشه هوشمندسازی سازمان بنادر و دریانوردی مشخص شد و در آذرماه مصوب شد، افزود: در این نقشه راه اقدامات کلیدی و 11 پروژه مصوب تعیین شدند.

مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: فاز یک این نقشه راه تا پایان سال 1400 و فاز دوم تا پایان سال 1404 طرح ریزی شده است.

تاج گردون با بیان اینکه هدف این نقشه راه، یکپارچه سازی سامانه های نرم افزاری سازمان، اعم از سامانه های عملیاتی بندری و دریایی است، تصریح کرد: هدف کلان سازمان، رشد و توسعه هوشمندسازی در بنادر است.

وی بیان کرد: امیدواریم از ابتدای مردادماه سال جاری عملیات اجرایی  طرح هوشمندسازی در بندر چابهار آغاز شود.

مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی اضافه کرد: با اجرای این سامانه، بندر چابهار به عنوان اولین گام سازمان بنادر در فرآیند هوشمندسازی بنادر کشور محسوب می شود.

تاج گردون با بیان اینکه باید در یک سامانه جامع همه رویه ها تعریف شود، گفت: بندر چابهار مزایایی دارد که با توجه به آنها امیدواریم مدل مطلوب را عملیاتی کنیم که در این صورت در سایر بنادر کشور استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به ویژگی های بندر چابهار برای اجرای این طرح بیان کرد: خیلی از بنادر کشور متقاضی اجرای طرح به صورت پایلوت در آن بندر بودند اما استاندارد بودن طرح توسعه بندر چابهار و تقویت زیرساخت های حمل و نقل چندوجهی و ورود حجم بالایی از کالا از جمله ویژگی هایی است که موجب انتخاب شدن بندر چابهار برای اجرای این طرح بوده است.

وی در پایان اذعان داشت: این مدل ساده است و پیچیدگی های خاص خود را ندارد و اگر در اجرا نتیجه خوبی حاصل شود امیدوارکننده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه