logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

رئیس ارشاد میاندورود:

تکمیل مجتمع فرهنگی میاندورود 2 میلیارد اعتبار می‌خواهد

تکمیل مجتمع فرهنگی میاندورود 2 میلیارد اعتبار می‌خواهد
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میاندورود گفت: برای تکمیل مجتمع فرهنگی میاندورود 2 میلیارد اعتبار نیاز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، درباره وضعیت ساخت مجتمع فرهنگی میاندورود اظهار کرد: زمین این مجتمع توسط یک خیر برای برنامه‌های فرهنگی و هنری به اداره ارشاد واگذار شد و در سال 92 توسط وزیر وقت کلنگ‌زنی انجام شد.

وی بیان کرد: تا سال 96 پیشرفت فیزیکی خاصی نداشت اما از این سال با پیگیری‌های انجام شده از سوی، فرمانداری، ارشاد، شهرداری و شورای شهر سورک و دستور اسلامی استاندار وقت مازندران این پروژه جزو پروژه‌های اولویت‌دار قرار گرفت.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میاندورود، خاطرنشان کرد: با تخصیص اعتبار مصوب در کمیته برنامه ریزی شهرستان و استان، در سال گذشته یک میلیارد و 300 میلیون اعتبار مصوب شد که در حدود 800 میلیون تومان تخصیص پیدا کرد و 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

اکبری تصریح کرد: در سال جاری برای این پروژه پیمانکار جدید مشخص شد که 250 میلیون تومان پیش پرداخت گرفت و 300 میلیون هم اوراق از محل اعتبارات سال 97 گرفت.

وی تاکید کرد: این پروژه در سال جاری نیز جزو پروژه‌های اولویت‌دار شهرستان قرار گرفت و به فرمانداری و استانداری معرفی شد.

اکبری با بیان اینکه برای تکمیل این پروژه به 2 میلیارد اعتبار نیاز است، ادامه داد: در حال حاضر سرانه فرهنگی شهرستان صفر است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میاندورود در پایان گفت: این مجتمع در یک هزار 200 متر مربع و در سه طبقه و در زمینی به مساحت دو هزار متر که شامل سالن آمفی تئاتر، سایت اداری، اتاق گریم و کلاس‌های آموزشی است در حال ساخت است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه