logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس میدان میوه و تره‌بار مرکز مازندران خبر داد

تازه‌ترین قیمت انواع میوه‌های تابستانه در بازار مازندران

تازه‌ترین قیمت انواع میوه‌های تابستانه در بازار مازندران
رئیس میدان میوه و تره‌بار مرکز مازندران گفت: میدان‌های میوه و تره‌بار مملو از میوه‌های رنگارنگ تابستانی البته با قیمت‌های متعادل و مطلوب است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرحسین فخرآوران در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ در خصوص تازه‌ترین تغییرات قیمت در بازار و میادین میوه و تره‌بار مازندران اظهار کرد: میدان‌های میوه و تره‌بار مملو از میوه‌های رنگارنگ تابستانی البته با قیمت‌های متعادل و مطلوب است.

وی افزود: طی هفته‌های اخیر بیشترین نوسانات مربوط به سیب زمینی بوده که طی روزهای اخیر با کاهش 1500 تومانی این میوه، قیمت آن نیز متعادل‌تر شد و طبیعتا با ورود قریب‌الوقوع سیب زمینی همدان به بازار، قیمت‌ها متعادل‌تر از این نیز خواهد شد.

رئیس میدان میوه و تره‌بار مرکز استان در ادامه به تازه‌ترین قیمت انواع میوه در میادین استان اشاره کرد و ادامه داد: صبح امروز هر کارتن بزرگ موز با نرخ 10 هزار و 500 الی 11 هزار تومان، هرکیلو زردآلو با قیمت 10 الی 12 هزار تومان، گیلاس لواسان با 18 هزار تومان و آلبالو با 8 هزار تومان در معاملات خرید و فروش شد.

فخرآوران قیمت هر کیلو گلابی را 7 هزار تومان اعلام کرد و ادامه داد: قیمت امروز هر کیلو هلو ممتاز در میادین 6 تا 7 هزار تومان، هلو درجه یک 5 هزار تومان، شلیل ممتاز 7 هزار تومان، شلیل درجه یک 5 تا 6 هزار تومان و سیب گلاب نیز 8 تا 9 هزار تومان نرخ خورد.

وی قیمت هر کیلو هندوانه را یک‌هزار، خربزه ملون را دو هزار و 500 و طالبی را دو هزار تومان اعلام کرد و گفت: قیمت امروز هر کیلو سیر خشک در میادین استان 4 هزار تومان؛ بادمجان،گوجه،کلم سفید و قرمز، خیار و کرفس مشترکا دو هزار تومان است.

رئیس میدان میوه و تره‌بار مرکز مازندران قیمت امروز هر کیلو سیب زمینی را 5 هزار و 500 الی 6 هزار تومان عنوان و اضافه کرد: قیمت هر کیلو کاهو، هویج، کاهو پیچ و پیاز نیز به صورت مشترک، دو هزار و 500 تومان نرخگذاری شده است.

فخرآوران با اشاره به قیمت 1500 تومان هر کیلو کدو و 3 هزار تومانی هر کیلو فلفل دلمه‌ای در روز پایانی هفته جاری، متذکر شد: با توجه به فصل برداشت شلیل، غالب میادین استان جهت رفاه حال باغداران باز است.

به گفته وی، قیمت خرده‌فروشی میوه‌های مذکور در این خبر در سطح بازار، با احتساب سود 20 تا 25 درصدی از قیمت فاکتور خرید می‌باشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ , بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه