logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل امور عشایری کرمانشاه:

متقاضیان حضور در نمایشگاه ملی توانمندی‌های عشایر ثبت‌نام کنند

متقاضیان حضور در نمایشگاه ملی توانمندی‌های عشایر ثبت‌نام کنند
مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه گفت: متقاضیان حضور در چهارمین نمایشگاه ملی توانمندی‌های روستاییان و عشایر کشور تا ۱۲ مرداد ماه فرصت ثبت نام دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهزاد محمدی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، اظهار داشت: چهارمین نمایشگاه ملی توانمندی‌های روستاییان و عشایر کشور از تاریخ ۲۴ تا ۲۷ مرداد ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد, المللی,

وی با بیان اینکه رویکرد این نمایشگاه تبیین نقش روستاییان و عشایر در سال رونق تولید است، افزود: عشایر استان کرمانشاه به منظور شرکت و درخواست غرفه در این نمایشگاه ملی فراخوان شده‌اند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه بیان داشت: متقاضیان شرکت کننده در این نمایشگاه برای درخواست غرفه می‌توانند تا پایان روز ۱۲ مرداد ماه با مراجعه به سایت سازمان امور عشایر ایران به نشانی www.ashayer.ir نسبت به کسب اطلاعات بیشتر و تکمیل فرم درخواست شرکت در نمایشگاه اقدام کنند.

,
,
,

این مسئول بیان داشت: محورهای شرکت در این نمایشگاه شامل زنجیره تولید گوشت، بوم‌گردی عشایر، گیاهان دارویی، صنایع دستی، فرآورده‌های دامی و لبنی، صنایع تبدیلی و بسته بندی، شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌ها است.

, آپ‌ها,

وی موسیقی سنتی و هنرهای آئینی، پوشاک سنتی و محلی، شرکت‌های مهندسی و خدماتی عشایر، کارخانجات و کارگاه‌های تولید نهاده‌های دامی، انرژی‌های پاک، مجله و نشریه‌های عشایری، تجهیزات آبرسانی و عمرانی و سایر فعالیت‌های صنعتی، صنفی و فرهنگی عشایر را از دیگر محورهای این نمایشگاه عنوان کرد.

محمدی عنوان کرد: سال گذشته ۷۰۰۰ نفر از عشایر استان در این نمایشگاه حضور داشتند.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه