logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

فرماندار رامسر:

حوزه زیرساختی رامسر با چالش مواجه است

حوزه زیرساختی رامسر با چالش مواجه است
فرماندار رامسر گفت: این شهرستان ۸۰ سال قبل دارای طرح جامع گردشگری بوده که از بابت زیر ساخت‌ها در حوزه‌های مختلف دچار چالش است که باید اقداماتی در این زمینه انجام شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ ، محمد آزاد امشب در نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه استان مازندران و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که در سالن سفیر هتل رامسر برگزار شد، اظهار کرد: رامسر با مردمانی همراه همدل و صمیمی برخوردار است که با ۲۸۴ شهید ۱۰۰۰ جانباز ۶۴ آزاده و با مواهب طبیعی و خدادای ظرفیت ها و پتانسیل های خاصی برخوردار است.

وی افزود: رامسر سالیانه میزبان بیش از چهار و نیم میلیون گردشگر است که با داشتن مواهب طبیعی به جهت ظرفیت های فرودگاه، تله کابین، سواحل و مجتمع های تفریحی و فرهنگی در آن حضور پیدا میکنند.

فرماندار رامسر با بیان اینکه در دولت گامهای بزرگی در حوزه زیرساخت‌های گردشگری عملیاتی شد و تا نقطه مطلوب فاصله داریم تصریح کرد: در این شهر ۱۳ اثر طبیعی و تاریخی وجود دارد و رامسر به حق خود در بیشتر زمینه ها نرسیده است.

آزاد گفت: رامسر ۸۰ سال قبل دارای طرح جامع گردشگری بوده که از بابت زیر ساخت ها در حوزه های مختلف دچار چالش است که باید اقداماتی در این زمینه انجام شود.

وی با اشاره به اینکه داستان غم انگیز باغ ۳۳ هکتاری را در جریان هستید که باید دستور ویژه ای جهت احیای باغ و بلوار معلم صادر شود خاطر نشان کرد: شهر کتالم و ساداتشهر جهت احیای قلعه مارکوه نیازمند اعتبارات است تا گردشگران بهره برداری مناسبی شود.

وی افزود: در حوزه زیر ساختی دالخانی اقدامات زیادی انجام شد که حوزه زیر ساختی برق با مشکل مواجه است و ده سال قبل تیرهای برق کاشته شده و نیمه کاره رها شده است.

استاندار مازندران نیز در این نشست گفت: شهر رامسر بعنوان شهر جهانی گردشگری طبیعی است که جذابیتهای طبیعی آن نظر گردشگران داخلی و خارجی را به خود جلب کرده است.

مجید حسین زادگان افزود: اداره کل گردشگری استان و همه دستگاه ها از ظرفیت شهر رامسر بعنوان شهر جهانی گردشگری که طبیعی و جذابیتهای طبیعی آن نظر گردشگران داخلی و خارجی را به خود جلب کرده است استفاده کنند.

وی با بیان اینکه سالیانه 40 میلیون گردشگر وارد استان مازندران می شود و گردشگری زمانی به توسعه میرسد که مسئولین و مردم با هم حرکت کنند تصریح کرد: توسعه گردشگری در استان مازندران سبب اشتغالزایی و جذب گردشگران داخلی و خارجی میشود که بستر اجتماعی و به نوعی سبب اجتماع محور کردن گردشگری می شود.

استاندار مازندران خاطر نشان کرد: پروژه های استان مازندران باید پیوست گردشگری داشته باشد و در حوزه های مختلف گردشگری بیشترین ظرفیت ها و پتانسیلها را داریم که باید از آن استفاده بهینه شود‌.

حسین زادگان با انتقاد از عدم استفاده مناسب از ظرفیت های گردشگری و دیگر حوزه ها گفت: ورود کشتی های تفریحی در گروی ایجاد و ساخت اسکله های تفریحی بوده و باید ساخت آن جدی  گرفته شود تا بتوانیم اولین کشتی تفریحی  به استان وارد سازیم .

وی تصریح کرد: زیر ساخت های گردشگری جهت ایجاد مکانهای گردشگری استاندارد مهیا شود.

این مسئول گفت: اجلاس مسئولان رادیو و تلویزیونی کشورهای عضو اکو بزودی در استان مازندران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه