logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران:

باند جدید فرودگاه رامسر آذرماه امسال افتتاح می‌شود

باند جدید فرودگاه رامسر آذرماه امسال افتتاح می‌شود
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: باند جدید فرودگاه رامسر در آذر ماه سال جاری آماده بهره برداری می شود و برای آماده سازی باند جدید دو ماه باند قدیم قابل بهره برداری نبوده و در تاریخ معین بمدت دو ماه فرودگاه رامسر تعطیل می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سیاوش امیر مکری چهارشنبه شب در جلسه با مدیران استانی و شهرستانی در فرودگاه رامسر  درباره طرح توسعه فرودگاه رامسر گفت: با پیگیری مسئولین و طبق توافقات انجام شده پروژه بهره داری باند جدید فرودگاه رامسر تا اواخر آذر عملیاتی و پس از بهره برداری، فرودگاه رامسر آمادگی پروازها تا تایپ ایرباس ۳۲۰ را دارد.

وی افزود: در راستای افزایش پروازهای فرودگاه رامسر با توجه به زیر ساخت های فرودگاهی که شامل بهره برداری و افتتاح باند جدید است امکان پروازهای جدید با تایپ بالا طبق توافق با شرکت های هواپیمایی برقرار خواهد شد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران تصریح کرد: با پیگیری ها و دستور وزیر راه و شهرسازی پروژه های فرودگاه های مازندران، فرودگاه های ساری و نوشهر با توسعه زیر ساختی و ترمینالی پروازها بدون هیچ خطری برقرار خواهد شد.

این مسئول خاطر نشان کرد: با توجه به مشکلی که مطرح شده، فرودگاه های کشور بعنوان زیر ساخت های مهم در توسعه مناطق نقش مهمی دارند و در استان مازندران و رامسر با توجه به زیر ساخت های گردشگری فرودگاه نقش مهمی در توسعه گردشگری و جذب توریست دارد.

امیر مکری با اشاره به اینکه در پروزاها رعایت مسائل ایمنی و ضوابط با توجه به نیاز شهر به تعادل برسد گفت:  با پیش بینی عملیاتی شدن باند جدید فرودگاه محدودیت ها اعمال شد و با تعیین طرح های جدید برای پرواز های  فرودگاه محدودیت ها برطرف می شود‌

وی افزود: طبق توافقات سازمان هواپیمایی کشوری و حضور 
شهرداران منطقه با رعایت ضوابط جدید مشکل مردم رامسر و کتالم و ساداتشهر  در ساخت و ساز برطرف می شود.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران تصریح کرد: باند جدید فرودگاه رامسر در آذر ماه سال جاری  آماده بهره برداری می شود و برای آماده سازی باند جدید دو ماه باند قدیم قابل بهره برداری نبوده و در تاریخ معین بمدت دو ماه فرودگاه رامسر تعطیل می شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه