logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جزئیات خداحافظی کارگران با قرارداد‌های سفید امضا

جزئیات خداحافظی کارگران با قرارداد‌های سفید امضا

جزئیات خداحافظی کارگران با قرارداد‌های سفید امضا
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از خداحافظی کارگران با قرارداد‌های سفید امضا خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حاتم شاکری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مهمان برنامه شنیده‌های شبکه خبر با اشاره به راه‌اندازی سامانه جامع روابط کار، گفت: این سامانه دارای بیش از ۳۰ زیرسامانه است که یکی از آن‌ها سامانه ثبت قرارداد فی‌مابین کارفرما و کارگری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

شاکری با اشاره به سیاست دولت در شفاف‌سازی، گفت: در مسیر دولت الکترونیک و برنامه شفاف‌سازی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی در حال راه‌اندازی سامانه جامع روابط کار هستیم که خوشبختانه این سامانه در ۲ استان به صورت آزمایشی در حال اجراست و پیش‌بینی ما این است در آینده‌ای نزدیک بتوانیم این سامانه را در ۱۲ استان فعال کنیم.

,

وی در پاسخ به این سوال که زمان پیش‌بینی برای راه‌اندازی این سامانه (سامانه جامع روابط کار) در ۱۲ استان کشور، چه زمانی است، گفت: امیدواریم بتوانیم ۲ هفته دیگر راه‌اندازی سامانه جامع روابط کار را در ۱۲ استان داشته باشیم.

,

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تبصره ماده ۱۰ قانون کار، گفت: زمانی که قرارداد بین کارگر و کارفرما به صورت کتبی باشد، کارفرما موظف است نسخه‌ای از آن را به اداره تعاون تحویل دهد که امروزه به علت بالا بودن حجم کار، کارفرمایان زیاد به اجرای این قانون معتقد نبودند که امیدواریم با اجرای سامانه جامع روابط کار، کلیه زیرسامانه‌های آن که یکی از شاخص‌ترین آن‌ها ثبت قرارداد‌های فی‌مابین کارگری و کارفرماییست شاهد ثبت قرارداد‌های کارگران در این سامانه باشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه