logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل فرودگاه های سیستان و بلوچستان خبر داد

28 مرداد، زمان آغاز بازگشت حجاج سیستان و بلوچستانی از سرزمین وحی

28 مرداد، زمان آغاز بازگشت حجاج سیستان و بلوچستانی از سرزمین وحی
مدیرکل فرودگاه های سیستان و بلوچستان از آمادگی فرودگاه بین المللی زاهدان برای استقبال از زائران بیت الله الحرام خبر داد و گفت: این فرودگاه از تاریخ 28 مرداد لغایت یکم شهریورماه میزبان بازگشت حجاج سیستان و بلوچستانی از سرزمین وحی خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن اعرابی مقدم در گفت وگو با عصرهامون، با اعلام این خبر گفت: در راستای استقبال از حضور حجاج اعزامی، جلسه بازگشت حجاج سیستان و بلوچستان در فرودگاه بین المللی زاهدان با حضور  معاونین عملیات هوانوردی و عملیات فرودگاهی استان، نماینده حج و زیارت استان، فرمانده پلیس فرودگاه استان، جانشین سپاه فرودگاه استان، نماینده گمرک، رئیس ایستگاه هواپیمایی ایران ایر، ماهان، قشم ایر و آسمان، نماینده مرکز بهداشت استان، نماینده فوریت های پزشکی استان برگزار شد.

وی افزود: این نشست ها هر سال قبل از اعزام و ورود اولین کاروان ها از استان با هدف ایجاد هماهنگی بیشتر میان دستگاه های اجرایی و برقراری سطح مطلوبی از نظم و ارائه خدمات بهتر برگزار می شود.

وی با اشاره به اعزام هزار و 658 زائر در قالب 11 کاروان از شهرهای مختلف استان و با 7 پرواز طی 4 روز از فرودگاه بین المللی زاهدان به سمت فرودگاه جده عربستان گفت: امسال حمل و نقل هوایی زائران توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران انجام و پروازهای ایرباس 300 و 310 این شرکت در خدمت زائران برای انتقال به سرزمین وحی بود.

اعرابی مقدم ضمن تقدیر و تشکر از پرسنل و دست اندرکاران عملیات پروازهای حج تمتع سال جاری جهت انجام مطلوب پروازها و رضایتمندی زائران از عملیات رفت زائران تصریح کرد: فرودگاه زاهدان از تاریخ 28 مرداد لغایت یکم شهریورماه میزبان حضور هزار و 649 زائر در قالب  11 کاروان با تعداد 7 پرواز از توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی (ایران ایر) با هواپیمای ایرباس 300 و 310 خواهد بود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد تا در صورت ثبات و مساعد بودن شرایط جوی کلیه پروازها طبق برنامه و در ساعت مقرر، در باند فرود فرودگاه زاهدان به زمین بنشینند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه