logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در پی بی‌تدبیری اداره کل غله استان صورت گرفت؛

ذخیره گندم اولین سیلوی استراتژیک خراسان رضوی خالی شد/ بیکاری 54 رشتخواری

ذخیره گندم اولین سیلوی استراتژیک خراسان رضوی خالی شد/ بیکاری 54 رشتخواری
فرماندار رشتخوار در جلسه کارگروه آب کشاورزی این شهرستان گفت: سیلوی گندم شهرستان رشتخوار ظرف مدت ۲ سال با ۱۱ میلیارد سرمایه گذاری، اولین سیلوی پدافند غیر عامل ساخته شده در استان خراسان رضوی است، که متاسفانه خالی مانده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ خالقداد عرب، فرماندار شهرستان رشتخوار صبح امروز در حاشیه جلسه کارگروه آب کشاورزی در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان با گرامیداشت سالروز ورود آزادگان و تبریک اعیاد قربان و غدیر، با اشاره به خرید تضمینی حدود 18 هزار تن گندم در سطح این شهرستان، گفت: طبق آمار ارائه شده در بحث برداشت محصول گندم در سطح شهرستان رشتخوار امسال بین 25 تا 30 درصد رشد برداشت محصول را شاهد بودیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,


فرماندار رشتخوار در ادامه با ابراز گلایه از عدم راه اندازی سیلوی 30 هزار تنی گندم در این شهرستان گفت: با وجود اتمام کار سیلوی 30 هزار تنی گندم در رشتخوار، متاسفانه به دلیل عدم همکاری اداره کل غله استان خراسان رضوی، در بحث راه‌اندازی این سیلو این موضوع علاوه بر انتقال محصول تولیدی گندم این شهرستان به شهرستان های همجوار باعث بیکار شدن بیش از 54 نفر در این شهرستان شد.

وی با تاکید بر اینکه قول های داده شده از سوی مسئولان غله استان متاسفانه عملی نشده است، افزود: سیلوی گندم شهرستان رشتخوار ظرف 2 سال با 11 میلیارد سرمایه گذاری، اولین سیلوی پدافند غیر عامل استان خراسان رضوی است که ساخته شد، ولی متاسفانه عدم همراهی و بی مهری صورت گرفته باعث خالی ماندن این سیلو و منتقل شدن چیزی حدود 20 هزار تن غله این شهرستان به شهرستان همجوار بود.

عرب ادامه داد: دغدغه ما این است که محصول با کیفیت تولید شده در رشتخوار به سفره خود مردم در این شهرستان برگردد.

فرماندار رشتخوار با تاکید بر اینکه شهرستان رشتخوار یک شهرستان کشاورزی است، افزود: ما چندین محصول استراتژیک در سطح شهرستان رشتخوار داریم که یکی از آنها محصول پسته است؛ حدود 8300 هکتار باغات پسته داریم که از این میزان 3700 هکتار به مرحله بهره برداری رسیده و 4600 هکتار از این باغات جوان و در آستانه باردهی محصول پسته است، همچنین در بحث محصولات گندم نیز 5600 هکتار، جو 3500 هکتار، پنبه 2300 هکتار، چغندر 1110 هکتار، زعفران 6300 هکتار و پیاز خوراکی 220 هکتار سطح زیر کشت داریم.

عرب یادآور شد: 13 هزار تن شیر تولیدی در سال، 182 هزار دام سبک، 3557 راس دام سنگین، 1450 تن تولید گوشت سفید در قالب 13 مجموعه مرغداری در شهرستان رشتخوار داریم.

وی با تاکید بر اینکه رویکرد اقتصادی شهرستان رشتخوار بر پایه رویکرد کشاورزی و دامپروری است، اظهار کرد: شرایط ما با وجود و ایجاد زیر ساخت های فراهم شده شرایط بسیار مغتنمی است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه دغدغه امروز کشاورزان ما جریمه های پی در پی آب منطقه ای در بحث چاه‌های کشاورزی در این شهرستان است، گفت: با توجه به شرایط پیش آمده و مشکلات کشاورزان، کشاورزی رشتخوار در حال حرکت به سمت یک فصل کشت است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه