logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرعامل آبفای هرمزگان خبر داد؛

افتتاح 17 پروژه در بخش آب و فاضلاب هرمزگان در هفته دولت

افتتاح 17 پروژه در بخش آب و فاضلاب هرمزگان در هفته دولت
مدیرعامل آبفای هرمزگان ضمن گرامیداشت هفته دولت، از افتتاح و بهره برداری از 17 پروژه در بخش آب و فاضلاب با اعتباری بالغ بر 898 میلیارد ریال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ امین قصمی، مدیرعامل آبفا هرمزگان صبح امروز در جمع اصحاب رسانه هفته دولت را فرصت مغتنمی برای تعامل دوسویه مردم و دولت و معرفی دستاوردهای خدمتگزاران ملت دانست و گفت: امسال نیز در سایه حمایت و تدبیر دولت امید،  15 پروژه در بخش آب از جمله؛ اجرای شبکه توزیع آب شهرهای بندرعباس, جزیره هرمز، تنب کوچک و ابوموسی به طول 50 کیلومتر، اجرای خط انتقال آب در شهرهای سیریک و هشتبندی به طول 28 کیلومتر، احداث دو باب مخزن ذخیره آب در شهرهای بندرعباس و هرمز به حجم سه هزار مترمکعب، در مجموع با اعتباری بالغ بر 789 میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

مدیرعامل آبفا هرمزگان افزود: در بخش فاضلاب نیز دو پروژه در قالب؛ اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب درشهرهای بندرعباس و رودان به طول 8.4 کیلومتر و با اعتباری بیش از 109میلیارد ریال بهره برداری می شود.

,

قصمی تصریح کرد: بی شک با بهره برداری از  این طرح ها، شاهد تحول چشمگیری در عرصه خدمات رسانی به مردم استان خواهیم بود که این مهم  نشان از توجه و تدبیر ویژه دولت دوازدهم نسبت به تامین آب شهرهای استان است.

,

بهره برداری از دو طرح آبرسانی تا پایان مهرماه

, بهره برداری از دو طرح آبرسانی تا پایان مهرماه,

وی از افتتاح فاز دوم پروژه آب شیرین کن بندرعباس تا پایان مهرماه امسال خبر داد و گفت: با بهره برداری از فاز دوم، ظرفیت آن به 40 هزار مترمکعب در شبانه روز ارتقاء می یابد.

,

مدیرعامل آبفا هرمزگان تصریح کرد: تا پایان خرداد ماه 1399 نیز این پروژه با ظرفیت نهایی یکصد هزار مترمکعب در شبانه روز وارد مدار بهره برداری می شود و سهم منابع آبی شهر بندرعباس از آب شیرین کن ها به 60 درصد می رسد.

,

سرپرست آبفاروستایی هرمزگان در ادامه از تکمیل فاز نخست طرح آبرسانی جگین -بشاگرد تا پایان تابستان امسال خبر داد و گفت: این طرح با اعتبار 220 میلیارد ریال از محل اعتبارات دفتر مقام معظم رهبری در حال اجراست که طی یکماه آینده با بهره برداری از آن، آب به شهرستان سردشت می رسد.

,

به گفته وی؛ همچنین شش روستای  وی، چوخون، جکدان، علی آباد، اهون(گروغ) و دهندر با جمعیتی حدود شش هزار نفر که در مسیر خط انتقال اصلی از سد جگین به سردشت قرار دارند، همزمان از آب شرب با کیفیت بهره مند می شوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه