logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فرماندار سبزوار:

هدف دشمن ناکارآمد نشان دادن نظام اسلامی است/ افتتاح 82 پروژه عمرانی در سبزوار

هدف دشمن ناکارآمد نشان دادن نظام اسلامی است/ افتتاح 82 پروژه عمرانی در سبزوار
فرماندار سبزوار گفت: دشمن با هدف نا کارآمد نشان دادن نظام اسلامی و زیر سوال بردن دستاوردهای انقلاب دست به عملیات‌ روانی می‌زند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ احمد برادران صبح امروز در مراسم غبارروبی و عطرافشانی آستان مقدس شهیدان سبزوار به مناسبت آغاز هفته دولت با اشاره به ایجاد جنگ روانی که در چند سال اخیر در برابر  نظام جمهوری اسلامی ایجادشده است اظهار داشت: دشمنان انقلاب با هدف ناکارآمد نشان دادن نظام جمهوری اسلامی،زیر سؤال بردن دستاوردهای کشور و همچنین ایجاد نا امیدی اقدام به عملیات روانی و سیاه نمایی در کشور می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی با اشاره به اینکه افزایش روز افزون اقتدار سیاسی کشور و نفوذ آن در منطقه و جهان نشان از شکست عملیات و توطئه‌ها علیه ایران است تصریح کرد: انقلاب اسلامی از ابتدا تا کنون خطرات و گردنه‌های فراوانی را پشت سر گذاشته است و امروز هم برای عبور از این خطرات نیاز به همبستگی بین مردم و مسئولین نیازمند هستیم.

,

برادران در ادامه با بیان اینکه این پیشرفت‌ها و دستاوردها در گرو جان‌فشانی و رشادت شهدا و رزمندگان به‌دست‌آمده است، تأکید کرد: وظیفه همه کارگزاران نظام جمهوری اسلامی حفظ استقلال،آزادی و پاسداشت خون شهدای نظام اسلامی است.

,

فرماندار سبزوار در ادامه با اشاره به افتتاح 82 طرح عمرانی و صنعتی در سبزوار به مناسبت هفته دولت افزود: این طرح‌ها با هزینه‌ای بالغ بر هشت‌صد و ده میلیارد ریال آماده بهره‌برداری و افتتاح‌شده است.

,

وی در ادامه به اهم پروژه‌های افتتاح‌شده در این هفته اشاره کرد و افزود: پروژه آب‌رسانی به شهر ششتمد با هزینه‌ای بالغ بر 150میلیارد ریال مرمت و بازسازی قنوات با هزینه 80 میلیارد ریال و همچنین افتتاح کشتارگاه صنعتی طیور با اعتبار یکصد و بیست میلیارد ریال از جمله این طرح‌ها خواهد بود.

,

برادران همچنین از کلنگ زنی و افتتاح 60 پروژه در هفته دولت در سبزوار خبر داد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه