اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مراسم عشاق حسینی در آمرلی + تصاویر

مراسم عشاق حسینی در آمرلی + تصاویر
استقبال قابل توجهی از این مجلس بزرگ حسینی که مداح معروف عرب، نزار القطری در آن به مداحی پرداخته بود، صورت گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از رجا، شبکه الکفیل وابسته به تولیت آستان مقدس حضرت اباالفضل العباس علیه‎السلام (عتبة المقدسة العباسیة) از حضور هیاتی متشکل از خدام و مادحین این عتبه در شهر تازه آزاد شده آمرلی، برای اعلام حمایت از مردم شیعه و ترکمن این شهر و کمک به بازسازی آمرلی در عراق خبر داد، حضوری که البته با تشکیل یک مجلس بزرگ حسینی به میزبانی تولیت آستان مقدس اباالفضل العباس همراه بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, شبکه الکفیل وابسته به تولیت آستان مقدس حضرت اباالفضل العباس علیه‎السلام (عتبة المقدسة العباسیة) از حضور هیاتی متشکل از خدام و مادحین این عتبه در شهر تازه آزاد شده آمرلی، برای اعلام حمایت از مردم شیعه و ترکمن این شهر و کمک به بازسازی آمرلی در عراق خبر داد، حضوری که البته با تشکیل یک مجلس بزرگ حسینی به میزبانی تولیت آستان مقدس اباالفضل العباس همراه بوده است.,


چند هفته پس از آزادسازی شهر ترکمن و شیعه آمرلی از محاصره گروه داعش که با مقاومت ۸۰ روزه مردم این شهر همراه بود، اینک، هیاتی از عتبه عباسیه، برای سرکشی به این شهر و اعلام حمایت از مردم  آمرلی به این شهر تازه آزاد شده سفر کرده‎اند، تا با برگزاری یک مجلس بزرگ حسینی از برنامه ویژه عتبه عباسیه برای حمایت مادی و معنوی از مردم آمری خبر بدهند.

,
,

, ,

این در حالی است که استقبال قابل توجهی از این مجلس بزرگ حسینی که مداح معروف عرب، نزار القطری در آن به مداحی پرداخته بود، صورت گرفته است. استقبالی که نشان می‎دهد ۸۰ روز مقاومت این مردم در مقابل گروه تروریسی داعش، با اتکا به این شور حسینی ممکن شده است.

,

عتبه عباسیه اعلام کرده است، این سفر برای اعلام حمایت از مردم آمرلی صورت پذیرفته که در سه محور عمده اعمال خواهد شد:
۱٫    تشکیل گردان نظامی باعنوان «گردان آمرلی استوار» و تشکیل یک پادگان در این شهر به منظوز آموزش نیروهای مردم که تحت آموزش قرار گرفته و ذیل تیپ نظامی العباس و ابسته به عتبه مقدسه عباسیه دسته بندی خواهند شد. این اقدام برای جلوگیری از تکرار ماجرای محاصره آمرلی و کمک برای آزادسازی مابقی نقاط عراق صورت خواهد پذیرفت.
۲٫    بخش خدمات عمومی و فضای سبز عتبه مقدسه نیز متعهد شده است تا در خیابان‎ها و ورودی و خروجی این شهر اقدام به درختکاری نموده و نمای ظاهری شهر را از حالت یک شهر جنگ زده خارج کند.
۳٫    این عتبه متعهد شده است تا بواسطه رایزنی با وزارتخانه‎های دولت عراق، پروژه بازسازی شهر آمرلی را در دستور کار قرار دهد از سوی دیگر با ترغیب صاحبان ثروت و متمولین عراقی برای کمک به بازسازی این شهر، کمپین بازسازی آمرلی را راه‎اندازی کند.
هدف عتبه عباسیه از این طرح، روحیه بخشی به مردم آمرلی و کمک به آنها برای خودکفایی در امر اداره شهر و همچنین تامین امنیت شهر آمرلی عنوان شده است، طرحی که با استقبال گسترده و ویژه مردم ترکمن این شهر قرار گرفته است.

,
,
,
,
,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه