logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تشکیل شورای قرآن و معارف معاونت صدا

تشکیل شورای قرآن و معارف معاونت صدا
معاون معاون صدای رسانه ملی در احکام جداگانه ای دبیر و اعضای حقیقی و حقوقی شورای قرآن و معارف معاونت صدا را منصوب کرد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی معاونت صدا،  در اجکام صادره از سوی دکترحمید شاه آبادی مجتبی ایزدی،  مدیر شبکه رادیویی قرآن به عنوان دبیر شورا و علیرضا بکایی ، سید باقر پیشنمازی،حجت السلام والمسلمین اسدالله طاهر رضی و محمد حسین سعیدیان به عنوان اعضای حقیقی و همچنین احمد ابوالقاسمی مشاور قرآنی معاون صدا و محسن کاویانی سرپرست شبکه رادیویی معارف به عنوان اعضای حقوقی این شورا منصوب شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
در حکم معاون صدای رسانه ملی خطاب به دبیر این شورا، احصاء و تدوین سیاست‌های اصلی و جهت گیری های کلان معاونت صدا در حوزه قرآن و معارف مبتنی بر منویات  مقام معظم رهبری مدظله العالی و مصوبات شورای عالی سیاستگذاری سازمان اشاره شده است.
,
 
,
در حکم صادره از سوی معاون صدای رسانه ملی، وظایف این شورا در 3 بند و برمبنای ارایه ایده و قالب های نو و بر اساس هماهنگی و هم افزایی شبکه های مختلف رادیویی در قالب برنامه سازی با استفاده از حوزه های مختلف مورد تاکید قرار گرفته است.
,
 
,
 مجتبی ایزدی دبیر شورای قرآن و معارف معاونت صدا هم در خصوص تشکیل این شورا به روابط عمومی معاونت صدا گفت:نظام حاکمیتی ما مبتنی بر معارف اسلامی و قرآنی است و انتظار این است برنامه های مختلف شبکه های صدا و سیما در تعارض با این معارف نباشند.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه