اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در آستانه فصل بازگشایی مدارس؛

نمایشگاه پاییزه در زاهدان برگزار می شود

نمایشگاه پاییزه در زاهدان برگزار می شود
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان از برپایی نمایشگاه پائیزه خبر داد و گفت: این نمایشگاه ویژه ایام بازگشایی مدارس است و از تاریخ 23 شهریورماه به مدت 7 روز در زاهدان برپا خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر میرشکار در گفت وگو با عصرهامون گفت: نمایشگاه پائیزه ویژه ایام بازگشایی مدارس با هدف تامین کالا و تنظیم بازار اقلام مورد نیاز در ایام بازگشایی مدارس از  23 لغایت 29 شهریورماه در محل دائمی نمایشگاه های استان واقع در زاهدان ، خیابان دانشگاه برپا خواهد شد  .

وی در ادامه افزود: زمان بازدید نمایشگاه از ساعت 10صبح لغایت ساعت  21شب  است.

میرشکار ادامه داد: نمایشگاه پائیزه به تعداد بیش از 200 غرفه با اولویت عرضه اقلام پرمصرف این ایام از جمله کیف و کفش ،پوشاک ، لوازم التحریر ، مواد غذای و ... جهت خدمت رسانی به شهروندان زاهدانی در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از تولید ملی ، اولویت کالاهای عرضه شده در این نمایشگاه برندهای ایرانی است.

میرشکاردر ادامه تصریح کرد: بازرسان سازمان صنعت ، معدن و تجارت در محل نمایشگاه حضور خواهند داشت تا در صورتی که بازدیدکنندگان هرگونه تخلف را از سوی غرفه داران مشاهده نمایند مراتب را اطلاع تا برخورد قانونی از طرف بازرسین صورت پذیرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در پایان اظهار کرد: کلیه اجناس عرضه شده در نمایشگاه توسط تیم قیمت گذاری متشکل از کارشناسان اتحادیه ها و اصناف ، قیمت گذاری شده و قیمت کالا ها در غرف درج، می شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه