logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کنگان:

برنامه های هفته دفاع مقدس در کنگان برگزار می‌شود

برنامه های هفته دفاع مقدس در کنگان برگزار می‌شود
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کنگان گفت: مسابقات ورزشی، نشست بصیرتی، برپایی ایستگاه صلواتی، افتتاح طرح های محرومیت زادیی در هفته دفاع مقدس اجرا می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل سپاس،سرهنگ پاسدار  اسماعیل تاجیک امروز در گفت‌وگو با خبرنگار سپاس ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین علیه السلام و تبریک هفته دفاع مقدس، یاد و خاطره شهدا را گرامی و اظهار داشت: امنیت امروز کشور مدیون جانفشانی شهدا و رشادت ایثارگران در دوران دفاع مقدس است که در سخت‌ترین ایام امتحان خود را پس داده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس, سپاس,

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کنگان گفت: رزمندگان در دوران دفاع مقدس با عقیده و مرام حسینی به فرمان ولایت لبیک گفته و با پوشیدن لباس رزم به‌عنوان نخستین سربازان ولایت وارد میدان نبرد شدند و بدون هیچ چشم‌داشتی از نظام، جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و در راستای دفاع از ارزش‌های انقلاب و اسلام مبارزه کردند.

,

وی با اشاره به اینکه بیش از 80 عنوان برنامه در هفته دفاع مقدس در سطح شهرستان برگزار می‌شود، بیان کرد: مهمترین برنامه‌های هفته دفاع مقدس برگزاری یادواره شهدا، رونمایی المان سرداران ، برپایی نمایشگاه، عطرافشانی قبور مطهر شهدا، برگزاری مراسم صبحگاه دانش‌آموزی و نواخته شدن زنگ مقاومت در مدارس است.
 
تاجیک ادامه داد: مسابقات ورزشی، نشست بصیرتی، برپایی ایستگاه صلواتی، افتتاح طرح های محرومیت زادیی، همایش پیشکسوتان جبهه و جنگ،دیدار با خانواده‌ معظم  شهدا، شب شعر و خاطره‌ از دیگر برنامه‌هایی است که در هفته دفاع مقدس اجرا می‌شود.

,
,
,

وی خاطرنشان ساخت: انقلاب اسلامی بر پایه ی تفکرات امام خمینی (ره) و برگرفته از نهضت و قیام امام حسین (ع) بوده است و همین امر سبب شد در دوران دفاع مقدس، دشمنان در مقابل عزم راسخ ملت ایران کاری از پیش نبرند، امروز هم می توانیم با بهره گیری از تجربیات هشت سال دفاع مقدس و با حضور مردم، استکبار را به زانو در آوریم.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه