به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طرح شفافیت آرای نمایندگان یکی از طرح های خاص و پرحاشیه مجلس دهم شورای اسلامی بوده است. دوفوریت این طرح توسط نمایندگان رد شد تا در وقتی دیگر این طرح بررسی شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
در همین رابطه، «اسدالله عباسی»، سخنگوی هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به رد دو فوریت طرح شفافیت آراء نمایندگان مجلس، گفت: «بر اساس آییننامه داخلی قوهمقننه، اصل بر این است که طرحها و لوایح بهصورت عادی در جلسه علنی بررسی شوند و نمایندگان تنها زمانی به یک یا دو فوریت یک طرح یا لایحه رأی میدهند که جلوگیری از وقوع خسارت احتمالی و فوت فرصت ضرورت داشته باشد.»
, «بر اساس آییننامه داخلی قوهمقننه، اصل بر این است که طرحها و لوایح بهصورت عادی در جلسه علنی بررسی شوند و نمایندگان تنها زمانی به یک یا دو فوریت یک طرح یا لایحه رأی میدهند که جلوگیری از وقوع خسارت احتمالی و فوت فرصت ضرورت داشته باشد.», «بر اساس آییننامه داخلی قوهمقننه، اصل بر این است که طرحها و لوایح بهصورت عادی در جلسه علنی بررسی شوند و نمایندگان تنها زمانی به یک یا دو فوریت یک طرح یا لایحه رأی میدهند که جلوگیری از وقوع خسارت احتمالی و فوت فرصت ضرورت داشته باشد.»,
وی افزود: «رد دو فوریت، به منظور مخالفت با اصل طرح نبود، بلکه نمایندگان با بررسی فوریتی این طرح در جلسه علنی مخالفت کردند.»
,
طرح شفافیت آراء نمایندگان مجلس برای بررسی و کارشناسی دقیق به کمیسیون آییننامه داخلی مجلس ارجاع شده تا دوباره مورد بررسی قرار گیرد.
, 
]
ارسال دیدگاه