اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:

لزوم تسهیل دسترسی مردم به کتابخانه‌ها

لزوم تسهیل دسترسی مردم به کتابخانه‌ها
معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: چهارمحال و بختیاری در خصوص جذب، استقبال و استفاده از کتابخانه‌های عمومی چشم‌انداز روشنی ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین‌نیوز لادن حیدری معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در حاشیه افتتاح چهاردهمین نمایشگاه کتاب چهارمحال و بختیاری در جمع خبرنگاران گفت: تمام تلاش دولت برای حفظ قیمت کتاب و کاغذ با پرداخت یارانه‌هایی در این خصوص و مدیریت آن و تسهیل دسترسی مردم به کتاب از طریق برگزاری نمایشگاه‌های استانی بوده است.

وی ادامه داد: دولت کاغذ را جز کالاهای اساسی قرار داده و به آن ارزهایی تخصیص داده می‌شود که پایین‌ترین قیمت را دارد به علاوه یارانه‌هایی که خود وزارت فرهنگ چ ارشاد اسلامی می‌پردازد مثل همین نمایشگاهی که برگزار شده تخفیفاتی را پیش‌بینی کرده است، این‌ها راهکارهای عملی است که وزارتخانه در دستور کار خود قرار داده است.

حیدری بیان کرد: با شرایط اقتصادی که کشور دارد تلاش شده که کمترین تاثیر در حوزه کتاب و کتابخوانی باشد و سران مطالعه حفظ شود همچنین در حوزه نشر چه کتاب چه مطبوعات ارقامی اختصاص یافته است.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارزیابی نمایشگاه‌های کتاب استانی را میزان استقبال مردم عنوان و اظهار کرد: تا اینجا که ناشران زیادی شرکت کرپنپ بنابراین عناوین زیادی در دسترس مردم قرار گرفته است.

وی توضیح داد: تولید و نشر کتاب معیار نیست بایستی به دسترسی و استفاده مردم به کتابخانه‌های عمومی و کتابفروشی‌ها توجه کرد، درواقع مقید به افزایش تعداد ناشران نیستیم بلکه در تلاش هستیم با دسترسی راحت مردم به کتاب سرانه مطالعه افزایش یابد.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: باتوجه به آماری که معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی ارائه داده است چهارمحال و بختیاری در خصوص جذب، استقبال و استفاده از کتابخانه‌های عمومی چشم‌انداز روشنی ندارد که البته دلیل بر نخواندن کتاب نیست امید است سرانه مطالعه افزایش یابد.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین‌نیوز ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه