logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

احداث مرکز نگهداری از معتادان متجاهر در ایرانشهر/ وظیفه دستگاه قضا اصلاح جامعه است

احداث مرکز نگهداری از معتادان متجاهر در ایرانشهر/ وظیفه دستگاه قضا اصلاح جامعه است
دادستان عمومی و انقلاب ایرانشهر گفت: در راستای کاهش آسیب های فردی و اجتماعی معتادان متجاهر طی پیشنهادی که به مسئولین مربوطه دادیم یک سوله با ظرفیت 400نفر برای نگهداری و درمان افراد مشمول این ماده اختصاص یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن گل محمدی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با اشاره به پیگیری راه اندازی مرکز مراقبتی موضوع ماده ۱۶ قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در ایرانشهر، بیان کرد: طی بازدید که به همراه مدیرکل بهداشت و درمان سازمان زندانهای کشور و مدیرکل سازمان زندان های استان سیستان و بلوچستان از اردوگاه زندانیان زندان این شهر داشتیم پیشنهاد راه اندازی مرکز مراقبتی موضوع ماده ۱۶ قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در ایرانشهر را مطرح کردم که مورد موافقت قرار گرفت.

وی افزود: در راستای کاهش آسیب های متصور معتادان متجاهر و وفق ماده ۱۶ قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و تصویب مسؤولین مربوطه یک سوله با ظرفیت 400نفر برای نگهداری و درمان افراد مشمول این ماده اختصاص یافت.

 دادستان عمومی و انقلاب ایرانشهر با اشاره به اهمیت وجود چنین مرکزی در این شهر، گفت: با این ابتکار زمینه ی بازگشت بسیاری از معتادان شهرستان ایرانشهر به جامعه که سال‌هاست به عنوان یک معضل اجتماعی در شهرستان ایرانشهر مطرح بوده و باعث نگرانی های فراوان مردم شهرستان شده است، فراهم خواهد شد.

وی ادامه داد: با طی دوره های مراقبتی افراد مشمول این ماده زمینه وقوع و ارتکاب بسیاری از جرائم در شهرستان از بین خواهد رفت و با توجه به سیاست جنایی قوه قضائیه قطعا این رویکرد در پیشگیری از وقوع جرائم مؤثر خواهد بود.

گل محمدی در پایان با تاکید بر اینکه وظیفه دستگاه قضا اصلاح جامعه است، تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات دستگاه قضا جلوگیری از بازگشت مجدد مجرم به جرم و از میان برداشتن زمینه ارتکاب خلاف است.
 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه