اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

نماینده روسیه در شورای امنیت :

ترکیه باید به تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارد/ اردوغان به روسیه می رود

ترکیه باید به تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارد/ اردوغان به روسیه می رود
نماینده روسیه در شورای امنیت گفت، مسکو نگرانی آنکارا درباره تامین امنیت این کشور را درک می‌کند، ولی انتظار دارد که عملیات نظامی ترکیه در مناطق شمال شرق سوریه به حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور آسیبی وارد نکند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری «تاس»، "واسیلی نبنزیا" نماینده دائم روسیه در سازمان ملل اعلام کرد که این کشور نگرانی ترکیه درباره تامین امنیت مرزهای خود را درک می‌کند، ولی از این کشور می‌خواهد تا اقداماتش در جریان عملیات نظامی در مناطق شمال شرق سوریه در چارچوب اهداف تعیین شده باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این دیپلمات روس شب گذشته بعد از نشست غیرعلنی شورای امنیت که به بررسی عملیات نظامی ترکیه در خاک سوریه اختصاص داشت، برگزار شده بود، گفت: «"ولادیمیر پوتین" و "رجب طیب اردوغان"، روسای جمهوری روسیه و ترکیه در تماس دائم با یکدیگر هستند. آنها روز سه شنبه نیز با یکدیگر مذاکره تلفنی داشته و رئیس جمهور اردوغان قرار است به زودی به روسیه سفر کند. مسلماً در این دیدار مسئله عملیات نظامی ترکیه در خاک سوریه مورد بررسی دقیق‌تر قرار خواهد گرفت. طرف ترکیه‌ای به ما اطمینان داده که آن‌ها به تمامیت ارضی سوریه احترام می‌گذارند و مسلماً هدف از اقدام نظامی آنها لطمه زدن به حاکمیت و استقلال سوریه نیست.»

,

لازم به یادآوری است، نشست غیرعلنی شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه به ابتکارعمل 5 کشور اروپایی: بلژیک، فرانسه، آلمان، انگلیس و لهستان، برگزار شد.

,

به گزارش تسنیم، "دمیتری پسکوف" سخنگوی کاخ کرملین شب گذشته تایید کرد که دیدار دوجانبه پوتین و اردوغان قرار است در تاریخ 22 اکتبر (30 مهر ماه) در بندر سوچی انجام شود. اصلی‌ترین موضوع مذاکرات روسای جمهوری روسیه و ترکیه، اوضاع کنونی در مناطق شمال شرق سوریه، با توجه به اجرای عملیات نظامی «منبع صلح» ترکیه است.

,

مقامات مسکو نگران آن هستند که عملیات نظامی ترکیه ممکن است به روند حل و فصل اوضاع در سوریه آسیب برساند. "الکساندر لاورنتیف" نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور سوریه در این باره گفت: «روسیه همواره مخالف عملیات نظامی بوده و بر حفظ تمامیت ارضی سوریه اصرار دارد. طرف روسی معتقد است که امنیت مرزهای ترکیه-سوریه باید توسط نیروهای نظامی سوریه تامین شود.»

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه