logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

در همایش اصلاح طلبان چه گذشت؟/ حمایت از سران فتنه با مجوز قانونی! +عکس و فیلم

در همایش اصلاح طلبان چه گذشت؟/ حمایت از سران فتنه با مجوز قانونی! +عکس و فیلم
عصر دیروز همایش همایش «امتداد اعتماد» از سوی حزب اعتماد ملی استان تهران، در موسسه الهادی(ع) برگزار شد که این مراسم حواشی تامل برانگیزی داشت که در ادامه قابل مشاهده است.
[

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا،‌ عصر دیروز همایش «امتداد اعتماد» از سوی حزب اعتماد ملی استان تهران، در موسسه الهادی(ع) برگزار شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این مراسم افرادی مانند محمدرضا عارف، الیاس حضرتی، عیسی سحرخیز، محمدجواد حق شناس، هادی غفاری، علیرضا محجوب، مصطفی کواکبیان، رسول منتجب‌نیا و عیسی سحرخیز حضور داشتند.

,

همایش "امتداد اعتماد" با پخش کلیپی از مهدی کروبی و سرود یار دبستانی من آغاز شد.

, همایش "امتداد اعتماد" با پخش کلیپی از مهدی کروبی و سرود یار دبستانی من آغاز شد.,

رسول  منتجب نیا، محسن رهامی،  هادی غفاری به ترتیب بعد از پخش کلیپ سخنرانی کرد و بعد از آن نیز الیاس حضرتی مدیرمسئول روزنامه اعتماد و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی از دیگر افرادی بود که به سخنرانی پرداخت.

,

 

,

, ,

, ,

یکی از حواشی این مراسم قافیه مشترکی بود که در بیان تمامی افرادسخنران دیده می‌شد.

, یکی از حواشی این مراسم قافیه مشترکی بود که در بیان تمامی افرادسخنران دیده می‌شد. , یکی از حواشی این مراسم قافیه مشترکی بود که در بیان تمامی افرادسخنران دیده می‌شد. ,

سخنرانان در هنگام بیان مطالب خود در بخشی از سخنانشان وقتی را به دفاع از سران فتنه اختصاص داده و بر رفع حصر فوری آنان تاکید داشتند.

,

افراد مذکور با غیرقانونی خواندن حصر خانگی سران فتنه، آزادی بدون قید وشرط موسوی، کروبی و رهنورد را خواستار شدند و به نظر می‌رسد دلیل اصلی تشکیل این همایش نیز همین موضوع بود، نه مسئله فعالیت احزاب.

,

بیان چنین جملات حمایتی از کسانی که چندین ماه ملت و نظام را دچار مشکل کرده و ضربات مهلکی به پیکره آن وارد کردند، امری غیره منتظره از سوی این افراد نبود، نیست و البته در آینده نیز نخواهد بود و لذا نکته مهم اینست که چرا اجازه برگزاری چنین همایشی با این محتوا از سوی یک نهاد قانونی داده شده؟ چرا مسئولان فرمانداری و استانداری تهران اجازه برگزاری این همایش را به افرادی که سابقه خوبی نیز در کارنامه خود ندارند داده؟ به راستی پرو بال دادن به افرادی که از سران فتنه و خیانت های آنان حمایت محض می کنند بیانگر چیست؟

, چرا اجازه برگزاری چنین همایشی با این محتوا از سوی یک نهاد قانونی داده شده, به راستی پرو بال دادن به افرادی که از سران فتنه و خیانت های آنان حمایت محض می کنند بیانگر چیست؟,

با این اوصاف انتظار می‌رود اگر مسئولان ذی ربط بدون قصد چنین مجوزی را صادر کرده و از عواقب آن اطلاع نداشتند، دقت لازم را در صدور مجوز دیگر مراسمات به خرج داده و اجازه برگزاری چنین همایش هایی را ندهند.

,

حاشیه تامل برانگیز دیگر تاکید رسول منتجب نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی بر ادامه راه سران فتنه است.

, تاکید رسول منتجب نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی بر ادامه راه سران فتنه, تاکید رسول منتجب نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی بر ادامه راه سران فتنه,

 وی در بخشی از اظهاراتش با افتخار گفت که امیدواریم همایش بعدی خود را با حضور موسوی، کروبی و رهنورد برگزار کنیم.

, امیدواریم همایش بعدی خود را با حضور موسوی، کروبی و رهنورد برگزار کنیم.,

وی در ادامه تاکید کرد:  ما هیچ وقت از میدان خارج نخواهیم شد و محکم ایستاده‌ایم. 

,  ما هیچ وقت از میدان خارج نخواهیم شد و محکم ایستاده‌ایم. ,

, ,

نشان دادن تصاویر سران فتنه به ویژه نشان دادن تصویر مهدی کروبی در کنار حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان از دیگر حواشی مطروحه در این همایش بود.

, نشان دادن تصاویر سران فتنه به ویژه نشان دادن تصویر مهدی کروبی در کنار حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان از دیگر حواشی مطروحه در این همایش بود.,

حاشیه دیگر طرح شعارهایی همچون، "زندانی سیاسی آزاد باید گردد" در حمایت از سران فتنه بود که بلافاصله بعد از نشان دادن تصاویر سران فتنه از گوشه و کنار سالن اجتماعات به گوش می‌رسید.

, "زندانی سیاسی آزاد باید گردد",

نکته قابل تامل دیگر، بنا بر گفته یکی از حاضران در مراسم متاسفانه این همایش با مجوز فرمانداری و استانداری تهران صورت گرفته است.

, این همایش با مجوز فرمانداری و استانداری تهران صورت گرفته,

, ,

, ,

در بخشی از همایش نیز، یکی از اعضای شورای اصلاح طلبان پیام سید محمد خاتمی به این همایش را قرائت کرد. مجری مراسم دلیل عدم حضور خاتمی را روز عید غدیر عنوان کرد و گفت که خاتمی به دلیل اینکه به مناسبت عید غدیر به دیدنش می روند نتوانسته در این همایش حضور پیدا کند.

, یکی از اعضای شورای اصلاح طلبان پیام سید محمد خاتمی به این همایش را قرائت کرد,

علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس نیز از مدعوین این مراسم بود اما مجری برنامه اعلام کرد وی به دلیل مشغله‌های فراوان امکان حضور در این همایش را پیدا نکرده است.

,

نکات امنیتی بسیاری در این همایش موجود بوده که در همین راستا علیرضا زاکانی نماینده مجلس و عضو کمیسیون ماده 10 احزاب گفت که ابعاد مختلف این همایش بررسی می‌شود.

, علیرضا زاکانی نماینده مجلس و عضو کمیسیون ماده 10 احزاب گفت که ابعاد مختلف این همایش بررسی می‌شود., علیرضا زاکانی نماینده مجلس و عضو کمیسیون ماده 10 احزاب گفت که ابعاد مختلف این همایش بررسی می‌شود.,

وی در گفت وگوی خود تاکید کرد که تخلفات صورت گرفته در این همایش را به جد پیگیری خواهد کرد.

, وی در گفت وگوی خود تاکید کرد که تخلفات صورت گرفته در این همایش را به جد پیگیری خواهد کرد., وی در گفت وگوی خود تاکید کرد که تخلفات صورت گرفته در این همایش را به جد پیگیری خواهد کرد.,

در پایان بخش هایی از وقایع این همایش را می توانید در ادامه مشاهده کنید.

, در پایان بخش هایی از وقایع این همایش را می توانید در ادامه مشاهده کنید., در پایان بخش هایی از وقایع این همایش را می توانید در ادامه مشاهده کنید.,

, ,

انتهای پیام/س

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه