logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سیدحسن نصر‌الله: تصمیم ما رویارویی با تکفیری‌هاست/ مقاومت همچنان قوی است

سیدحسن نصر‌الله: تصمیم ما رویارویی با تکفیری‌هاست/ مقاومت همچنان قوی است
دبیرکل حزب‌الله لبنان رویارویی با تکفیری‌‌ها و تروریست‌ها را گزینه این حزب خواند و تاکید کرد با وجود همه تحولات در منطقه، مقاومت همچنان قوی است و تضعیف نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،فارس به نقل از روزنامه الاخبار، سید نصر الله اخیراً در دیدار با شماری از افسران و نظامیان مقاومت اسلامی در منطقه «البقاع»، گفت: نبرد القلمون، اراده جنگ است و ما پا در میدان این نبرد خواهیم گذاشت و  با توکل  به خدا، کسی نمی‌تواند ما را شکست دهد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  , روزنامه الاخبار،,  سید نصر الله اخیراً در دیدار با شماری از افسران و نظامیان مقاومت اسلامی در منطقه «البقاع»، گفت: نبرد القلمون، اراده جنگ است و ما پا در میدان این نبرد خواهیم گذاشت و  با توکل  به خدا، کسی نمی‌تواند ما را شکست دهد.,

وی با بیان اینکه راهی برای تسلیم شدن در برابر این دشمن تکفیری وجود ندارد، تاکید کرد: جانفشانی‌های شهدا و دردهای مجروحانمان پیروزی بزرگی را به ارمغان خواهند آورد... زیرا فرصت‌ها و موفقیت‌ها از فشارها حاصل می‌شوند. این همان چیزی است که باعث پیروزی انقلاب اسلامی ایران و بیرون راندن اشغالگران از جنوب لبنان شد.

,

پیام‌های  دیدار  سید نصر الله با رزمندگان در البقاع

,

بر اساس این گزارش، جلسه سید نصر الله با شماری از افسران و نظامیان مقاومت اسلامی در منطقه البقاع واقع در شرق لبنان و در سایه تشدید حملات تروریست‌ها بر ارتفاعات شهرک‌های این منطقه تشکیل شده است. انتقال دبیر کل حزب الله لبنان به منطقه البقاع با وجود خطرات احتمالی و تحولات امنیتی، دارای پیام‌های بسیاری است که از آن جمله می‌توان به عزمش در رویارویی با تکفیری‌ها در مناطق مرزی، بالا بردن آمادگی (نظامی)، مهار پیامدهای حملات اخیر تروریست‌ها و تکفیری‌ها و همچنین بالا بردن روحیه رزمندگان اشاره کرد.

,

مقاومت همچنان قوی است

,

سید نصر الله درباره عملیات هفته گذشته نیروهای مقاومت اسلامی در مزارع اشغالی شبعا که نیروهای مقاومت مسئولیت آن را بر عهده گرفتند، گفت: این عملیات پیامی برای برخی‌هاست که این موضوع به آنها ربط دارد. بر اساس این پیام، مقاومت با وجود همه حولات منطقه‌ای و تشکیل ائتلاف رسانه‌ای علیه داعش، همچنان قوی و حاضر در صحنه است و تضعیف نشده است.

,

عملیات شبعا، پاسخ مقاومت به ماجراجویی‌ صهیونیست‌ها در عدلون

,

دبیر کل مقاومت اسلامی افزود: تجاوزی که دشمن اسرائیلی در اوایل ماه سپتامبر گذشته در منطقه «عدلون» واقع در جنوب لبنان مرتکب شد و یک دستگاه شنود را که مقاومت اسلامی آن را کشف کرده بود در هنگام تلاش برای تفکیک اجزای آن، منفجر کرد، آن عملیات شهادت «حسن علی حیدر»‌ را باعث شد و نشان داد که اسرائیل به دنبال آزمایش توان مقاومت است. پاسخ این حمله نیز با بمب در شبعا داده شد که بر اساس گفته‌های یک منبع نظامی اسرائیل دو نفر در این حمله زخمی شدند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه