logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تبدیل مسجد دانشگاه به کتابخانه+عکس

تبدیل مسجد دانشگاه به کتابخانه+عکس
بدیل نمازخانه دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به سالن مطالعه خواهران مشکلاتی را برای برگزاری مراسمات مختلف در مسجد دانشگاه بوجود آورده است که این امر با اعتراض دانشجویان مواجه شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، مسئولان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با آغاز سال تحصیلی جدید به بهانه کمبود سالن مطالعه برای خواهران اقدام به تبدیل طبقه دوم نمازخانه این دانشگاه به سالن مطالعه نمودند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

این امر شاید در نگاه اول طبیعی به نظر برسد اما نکته اینجاست که با اجرای این طرح برگزاری مراسمات مختلف از جمله محرم، جشن ها و اعیاد مذهبی، مراسم دهه فجر، سخنرانی، نماز جماعت و … در این مسجد با محدودیت مواجه می شود زیرا همانگونه که مشخص است محیط مطالعه باید آرام باشد، از طرفی چنانچه این مراسمات طبق روال گذشته برگزار شوند آنوقت اعتراض افرادی که برای مطالعه به این مکان آمده اند را در پی خواهد داشت.
 

,
,
تبدیل مسجد دانشگاه به کتابخانه+عکس
, تبدیل مسجد دانشگاه به کتابخانه+عکس,


این مسائل باعث اعتراض دانشجویان به این اقدام مسئولان شده است، این دانشجویان معتقدند که این اقدام مسئولان دانشگاه شاید در ظاهر مناسب و خوب ارزیابی شود اما در ادامه مشکلات زیادی را در پی خواهد داشت.

یکی از دانشجویان این دانشگاه در گفتگو با موج چهارم در این خصوص گفت: این تغییر کاربری اماکن دانشگاه حداقل دو پرسش را در ذهن دانشجویان این دانشگاه مطرح کرده است.

اول اینکه اصولاً وقتی دانشگاه زیرساخت های لازم برای اسکان و تامین خوابگاه برای دانشجویان خود را فراهم نکرده است چرا باید اقدام به افزایش ظرفیت پذیرش خود نماید؟

این امر باعث شده است که سالن های مطالعه قبلی که در خوابگاه های خواهران بوده اند تبدیل به خوابگاه هایی با تعداد بالای دانشجو – تا ۲۸ نفر در یک اتاق!- شوند (سایت خبری- تحلیلی موج چهارم در خبری جداگانه به این مطلب می پردازد).

ثانیاً چنانچه داشتن سالن مطالعه تا این اندازه ضروری است که حتی برای یک ترم هم نمی توان آن را از برنامه حذف کرد چرا الان بیش از دو سال هست که خوابگاه برادران سالن مطالعه ندارند و سالن های مطالعه قبلی تبدیل به اتاق شده اند؟
 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
تبدیل مسجد دانشگاه به کتابخانه+عکس
, تبدیل مسجد دانشگاه به کتابخانه+عکس,


این دانشجو افزود: راه حل مناسبی که برای برطرف نمودن این مشکل به ذهن می رسد این است که با توجه به اینکه هم اکنون دانشگاه دو سالن مطالعه یکی در دانشکده منابع طبیعی و دیگری در دانشکده فنی خود دارد و با توجه به شرایط خاص هر یک از این سالن ها تا آغاز ترم جدید و به طور موقتی، سالن مطالعه دانشکده منابع طبیعی به طور کلی به خواهران و سالن مطالعه دانشکده فنی به برادران اختصاص یابد.

بهمن ماه نیز که ورودی های سال ۸۹ از دانشگاه فارغ التحصیل می شوند می توان در فرصت موجود تا آغاز سال تحصیلی جدید در مهرماه ۹۴ مشکل خوابگاه و کمبود سالن مطالعه را به صورت اصولی برطرف نمود.

به هر حال آنچه مسلم است این است که اسکان دانشجویان به خصوص دانشجویان دختر در محوطه دانشگاه امری پسندیده است که از سوی مسئولان دانشگاه صورت گرفته اما ایراد و سوال اساسی آنجاست که چرا این مسئولان از فرصت تابستان برای رفع اصولی کمبودهای موجود در دانشگاه استفاده نکرده اند؟

منبع: موج چهارم

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه