logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اتاق بازرگانی تهران:

نوسانات نرخ ارز به حداقل رسیده است

نوسانات نرخ ارز به حداقل رسیده است
خوانساری گفت: خوشبختانه نوسانات در بازار ارز به حداقل رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت ثبات نرخ ارز در بازار اظهار کرد:  هم اکنون یک ثبات نسبی ارزی در بازار شکل گرفته و همین امر موجب شده که وضعیت بازار، به یک شرایط طبیعی برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
رئیس اتاق بازرگانی تهران در ادامه گفت: خوشبختانه نوسانات در بازار ارز به حداقل خود رسیده است و سامانه نیما در تلاش برای همسان سازی نرخ با بازار آزاد است، فاصله نرخی این ۲ بازار بسیار اندک شده است. امیدواریم این وضع ادامه داشته باشد.
,
 
,
خوانساری با تاکید بر اینکه اصرار بیش از اندازه به ثبات نرخ ارز، تولید را دچار مشکل و بسیاری از شرکت‌های تولیدی را با معضلات جدی مواجه می کند، تصریح کرد: امیدواریم دولت ها عواقب نرخ سازی در بازار ارز را بررسی و  راهکار و چاره اساسی برای ایجاد یک نرخ واحد و واقعی اندیشیده باشند. باید اجازه دهیم که ارز هم به عنوان یک کالا، قیمت گذاری شده و دولت تنها کنترل و مدیریت آن را به عهده داشته باشد.
,
 
,
رئیس اتاق بازرگانی تهران در ادامه اظهار کرد: برخی کارشناسان معتقدند دلیل اصلی کاهش نرخ ارز مربوط به اقدامات بانک مرکزی در حوزه مدیریت ارزی کشور است.
,
 
,
گفتنی است، چندی پیش همتی رئیس بانک مرکزی در نشست اتاق بازرگانی با تاکید بر اینکه هم اکنون در شرایط ثبات نسبی بازار ارز قرار داریم،  اما برخی از تصمیمات اقتصادی و پولی به جایی مربوط می‌شود که در اختیار بانک مرکزی نیست.
,
 
,
منبع: باشگاه خبرنگاران
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه