اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

بیانیه بسیج وزارت ورزش در حمایت از ترابی

بیانیه بسیج وزارت ورزش در حمایت از ترابی
مرکز مقاومت بسیج وزارت ورزش با انتشار بیانیه‌ای حرکت مهدی ترابی را ستود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  مرکز مقاومت بسیج وزارت ورزش و جوانان در حماین از حرکت ارزشمند مهدی ترابی بیانیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
بسم الله الرحمن الرحیم
,
 
,
بار دیگر یک جوان انقلابی از خیل عظیم جوانان پرشور که همواره در عرصه های مختلف با اعمال و رفتارهای خود که برخواسته از شعور آگاهی و بصیرت دراعماق دل آنان هست بایک حرکت فرهنگی و ارزشی این بار باز هم درمیدان ورزش اوج عشق و علاقه خود را به آرمانهای امام (ره) انقلاب، شهدا و خانواده های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان  و ولایت و ایران عزیز اسلامی نشان داد. مهدی عزیز با نام بزرگ خود به تاسی از شهدا عزیزمان در راه انقلاب، هشت سال دفاع مقدس و شهدای به خون خفته مدافع حرم که در سالهای گذشته اوج وفاداری خود را به آرمانهای انقلاب امام و ولایت نشان داده و با خون خود معامله کرده و از این آزمایش بسیار مهم با موفقیت عبور کرده و سربلند بیرون آمده بودند، با این حرکت خود به عنوان نماینده شایسته‌ای از خیل عظیم جوانان ورزشکار انقلابی به بیانیه گام دوم انقلاب لبیک گفت.
,
 
,
 به مانند همان ورزشکارانی که بعد از پیروزی خود در میدان ورزش با بوسیدن پرچم مقدس جمهوری اسلامی، با سجده بر پرچم مقدسمان با فریاد یا فاطمه زهرا (ع) یا علی (ع) یا حسین یا ابولفضل العباس و... سایر ائمه اطهار پیروزی خود را جشن گرفته بودند، نشان داد جوانان انقلابی همواره گوش به فرمان ولایت و رهبری آماده اجرای منویات حضرت آقا برای عبور از بحرانها در راستای گام دوم انقلاب هستند.
,
 
,
 مرکز مقاومت بسیج وزارت ورزش و جوانان ضمن ارج نهادن به این حرکت انقلابی و ارزشی مهدی ترابی عزیز قدردانی از این جوان مومن و شایسته، تجلیل و تکریم از این اقدام فرهنگی وارزشی را در دستور کار خود قرار می‌دهد و با هماهنگی سازمان بسیج ورزشکاران در شان این پهلوان شایسته از ایشان تجلیل خواهد کرد.
,
مرکز مقاومت بسیج وزارت ورزش وجوانان
,
 
,
منبع: فارس
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه