logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی:

اعتراف غربی‌ها به اهرم فشار بودن اف ای تی اف برای ایران/ برخی‌ها به شفافیت با مردم اعتقادی ندارند اما در شفافیت برای دشمن سخاوت عجیبی دارند

اعتراف غربی‌ها به اهرم فشار بودن اف ای تی اف برای ایران/ برخی‌ها به شفافیت با مردم اعتقادی ندارند اما در شفافیت برای دشمن سخاوت عجیبی دارند
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی در شرایط تحریم می‌خواهند تعاملات اقتصادی و روابط مالی کشور را سخاوتمندانه در اختیار دشمن قرار دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: کسی در خانه اش از لحاظ اقتصادی محاصره شده و اجازه ورود اقلام مورد نیاز به منزل او را نمی‌دهند، صاحبخانه از برخی مسیرهای شناسایی نشده و به صورت پوششی، اقلام مورد نیاز خانه را تامین میکند؛ کدام عقل تایید میکند که صاحبخانه توافقی را بپذیرد که تمام مبادی و مسیرها و راههای دور زدن محاصره را معرفی کند؟! پذیرش کنوانسیون پالرمو و cft (کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم) آن هم در گروهی که رئیس آن از چریک های کت و شلواری اتاق جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، یعنی وزارت خزانه‌داری آمریکاست و دو ناظر آن عربستان و اسرائیل هستند، همین معنا را تداعی می‌کند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس با اشاره به اینکه آمریکا ما را تحریم اقتصادی کرده و امروز می خواهد راه‌های دور زدن تحریم را نیز شناسایی کند، عنوان کرد: ادعای آنها در مبارزه با پولشویی و مقابله با تامین مالی تروریست دروغ است؛ همین چند وقت اخیر بود که رییس گروه ویژه اقدام مالی(FATF) با افزودن نام عربستان در لیست به اصطلاح سیاهشان مخالفت کرد، عربستانی که مهمترین و بزرگترین تامین‌کننده تروریست های عالم است.

وی بیان کرد: در شهریور۹۷ مارشال بیلینگزلی رییس گروه ویژه اقدام مالی و دستیار وزارت خزانه داری آمریکا به صراحت اعلام نمود که ایران بزرگترین حامی تروریسم در جهان است و آنها به تأمین مالی گروه‌هایی مانند حزب‌الله، حماس و رژیم سوریه که مردم خود را می‌کشند ادامه می‌دهند و همزمان برنامه موشکی خود و بی‌ثبات‌سازی منطقه را پیش می‌برند.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: اکنون که تحریم‌های اقتصادی و فشار حداکثری آمریکا علیه ایران، مطلوبشان را حاصل نکرده، واضح است که به دنبال رفع موانع تاثیر پذیری کامل ایران از تحریم ها هستند و شاهد آن اظهارات مقامات آمریکایی است. به‌عنوان مثال خوان زاراته، معاون مدیریت مبارزه با تروریسم و جرایم مالی در وزارت خزانه‌داری آمریکا در دولت بوش درباره جایگاه FATF در فشار بر ایران می‌گوید: «برای قرار دادن ایران در تنگنا و سخت‌تر کردن شرایط برای این کشور، به حضور کامل FATF نیاز است».

وی اظهار داشت: روشن است که آنها تنها به دنبال زمینه سازی برای فشارهای بیشتر به جمهوری اسلامی و موثر کردن تحریم ها و تحمیل برجام های موشکی و منطقه ای هستند، اما نکته عجیب این است برخی که در داخل شفافیت با مردم را قبول ندارند اما به نام شفافیت می خواهند تعاملات اقتصادی و روابط مالی و راههای دور زدن تحریم ها و شرکت های پوششی و مبادی و مسیرها و مقصد مبادلات اقتصادی و تجاری و فروش نفت و ورود ارز به کشور در شرایط تحریم را سخاوتمندانه در اختیار دشمن قرار دهند که نتیجه ای جز خودتحریمی و زمینه سازی برای فشارهای بیشتر و تحقق خواست دشمن را به دنبال نخواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک ,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه