logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

صرف وقت برای برجام فرصت‌سوزی بود

صرف وقت برای برجام فرصت‌سوزی بود
نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: صرف توان کشور برای برجام از سوی آقای روحانی یک فرصت‌سوزی بود و اگر ما این وقت را صرف تولید داخل می‌کردیم، امروز به اقتصاد بدون نفت دست یافته بودیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر قاضی‌پور، نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به اظهارات اخیر معاون اول رئیس‌جمهور مبنی بر تأیید لوایح مرتبط با fatf از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: آقای روحانی و دولت انرژی و وقت کشور را بر سر برجام گذاشتند و وقت‌کشی کردند و این کار آنها یک فرصت‌سوزی بود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: اگر دولت آقای روحانی انرژی و وقتی که بر سر برجام گذاشت، صرف رونق تولید داخل می‌کرد، ما امروز به اقتصاد بدون نفت دست پیدا می‌‌کردیم و بسیاری از مشکلات ما حل می‌شد. 
,
 
,
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برجام را بر ما تحمیل کردند و هیچ فایده‌ای هم برای ما نداشت بلکه هزینه‌هایی هم برای ما بیشتر شد. مشکلات بیشتر و تهدیدات نیز حادتر شد و نه اینکه برای ما فایده‌ای نداشت بلکه باعث بروز این مشکلات شد. علت اصرار دولت بر تصویب لوایح مرتبط با fatf این است که اقتصاددانان دولت، اقتصاددانان لیبرال و غرب‌زده هستند و نظریه و موضوع عرضه و تقاضا را در بازار دنبال می‌کنند و با توجه به اینکه ما در تحریم به سر می‌بریم، با این رویه نمی‌توان اقتصاد و بازار کشور را اداره کرد.
,
 
,
وی افزود: ما در بودجه سال جاری 14 میلیارد دلار را برای تأمین کالاهای اساسی تخصیص دادیم، کدام روستایی از این کالاهای اساسی یک کیلو برنج یا گوشت خریده، به من نشان دهید. ما معتقد بودیم که باید اقلام ضروری از طریق سیستم کوپنی به دست مردم برسد تا همه شهروندان از این 14 میلیارد دلار بهره ببرند، اما این کار انجام نشد. 
,
 
,
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: هر روز می‌بینیم که یک معاون وزیر و مسئول دیگری به زندان می‌رود، پس این نشان می‌دهد که فساد در کار وجود دارد. 
,
 
,
قاضی‌پور گفت: آزموده را آزمودن خطاست. 25 سال از مرداد 32 تا سال 57 مملکت تماما دراختیار آمریکایی‌ها بود و ما در این 25 سال هیچ پیشرفتی نداشتیم. 
,
 
,
منبع: تسنیم
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه