logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

انتخاب جنجالی رونالدو از بین بهترین گلهایش

انتخاب جنجالی رونالدو از بین بهترین گلهایش
رونالدو در مورد برترین گل دوران بازیگری خود اظهار نظر جالب و جنجالی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کریس‌ رونالدو ستاره پرتغالی یوونتوس با پیراهن تیم ملی کشورش در بازهای مقدماتی جام جهانی مقابل اوکراین هفتصدمین گل دوران بازیگری خود را به ثمر رساند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
براساس خبر رسانه "ساکر اسپورت" رونالدو پس از عبور از مرز 700 گل در دوران بازیگری و به ثمر رساندن هفتصد ویکمین گل در گفت‌وگو با رسانه در جواب سوالی مبنی بر اینکه کدام گل خود بیشتر از دیگر گل‌هایش دوست دارد، گفت: سوال بسیار سختی پرسید، چندان میلی به انتخاب یک گل از میان تمام گل‌هایم ندارم.
,
 
,
  وی افزود: همه در جریان هستید که بازی‌هایی را با پیراهن تیم ملی، منچستر و رئال و یوونتوس پشت سر گذاشتم و در کنار هواداران روزهای پر شکوهی را تجربه کرده ایم .مثلا هت‌تریک مقابل اتلتیکو در لیگ قهرمان در فصل گذشته و کامبکی که در بازی برگشت در تورین داشتیم فراموش نشدنی است یا گلی که به بارسا در نیوکمب زدم و در نهایت با 3 امتیاز بازی را به پایان رساندیم از رخداد‌هایی است که فراموش شدنی نیست.
,
 
,
ستاره پرتغالی که 700 گل را در 973 بازی به ثمر رسانده در نهایت با اظهار نظری جنجالی در حالی که پیراهن یوونتوس را در حال حاضر به تن دارد، اظهار داشت: اما اگر مجبور به انتخاب یک گل باشم،گلی که با ضربه برگردان مقابل یوونتوس با پیراهن رئال در لیگ قهرمانان به ثمر رساندم را به عنوان برترین گل از نظر خودم انتخاب می‌کنم.چرا که برای به ثمر رساندن چنین گلی باید سال‌ها تمرین و تلاش را پشت سر گذاشته باشید البته جا دارد که عنوان کنم هواداران یووه جایگاه خاصی در قلب من دارند.
,
 
,
وی در پایان تاکید کرد: رسیدن به مرز 700 گل اتفاقی است که حتی تصورش را هم نمی کردم و این افتخار بسیار بزرگی است اما من هیچگاه برای رکود بازی نکردم با این وجود رسیدن به چنین نقطه‌ای کار بسیار سختی است.
,
 
,
منبع: فارس
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه