logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر خبر داد

پیش‌بینی برداشت 75 هزار تن مرکبات در بابلسر

پیش‌بینی برداشت 75 هزار تن مرکبات در بابلسر
مدیر جهاد کشاورزی بابلسر از پیش‌بینی برداشت 75 هزار تن مرکبات در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: در سال جاری 9 هزار و 650 هکتار از اراضی شالیزاری بابلسر زیر کشت مجدد و رتون رفته که تاکنون حدود 3 هزار هکتار برداشت صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: درحالی که ابتدای سال با مشکلات سیل و آب‌گرفتگی در سطح شهرستان مواجه بودیم اما خوشبختانه در عملکرد برداشت، تاثیر چندانی نداشت و با مناسب بودن شرایط آب و هوایی پس از سیل حتی کشاورزان بابلسری 5 درصد افزایش برداشت داشتند.

این مسئول با اشاره به سطح باغات در بابلسر، خاطرنشان کرد: سطح باغات در بابلسر دو هزار و 500 هکتار است که از این میزان دو هزار و 200 هکتار به مرکبات اختصاص دارد.

مدیرجهاد کشاورزی بابلسر با بیان اینکه هنوز برداشت مرکبات به صورت کامل شروع نشده است گفت: فقط در بین مرکبات، برداشت ارقام نارنگی پیش‌رس و نارنگی اُنشو در بابلسر شروع شده و پیش‌بینی می‌شود امسال حدود 75 هزارتن برداشت مرکبات داشته باشیم.

رحمانی درخصوص اقدامات صورت گرفته برای مبارزه با آفات مرکبات به‌ویژه مگس مدیترانه‌ای یادآور شد: برگزاری هفت مانور، یک همایش و ایجاد 8 ایستگاه مبارزه بخشی از عملکرد درخصوص مبارزه با مگس مدیترانه‌ای بوده است.

وی افزود: تاکنون خسارت چندانی از بابت مگس مدیترانه‌ای به محصول پرتقال تامسون وارد نشده اما 5 درصد از نارنگی پیش‌رس آسیب دیده‌اند.

مدیرجهاد کشاورزی بابلسر با اشاره به نحوه پرداخت خسارت به محصولات کشاورزی گفت: پرداخت خسارت به محصولات کشاورزی فقط درصورت شرایط آب و هوایی و حوادث غیرمترقبه انجام می‌شود و به آفات و بیماری‌ها تعلق نمی‌گیرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه