logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یاد و کاری برای پدران و مادران فراموش شده ؛

برگزاری تور سیاحتی - زیارتی برای پدربزرگ ها و مادربزرگ های شمال شیراز

برگزاری تور سیاحتی - زیارتی برای پدربزرگ ها و مادربزرگ های شمال شیراز
شیراز باشی و روز ها به ماه و ماه ها به سال برسد و نتوانی به زیارت حضرت شاهچراغ (ع) بروی ! تعجب نکنید این وصف حال عاشقان و فراموش شدگانی است که به زیارت دوست شتافتند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از " عصر شیراز " از شمال غرب شیراز ، اندکی پس از بازدید مسئولان شمال شهر شیراز از یکی از مراکز نگهداری سالمندان و درد و دل های شنیده و نشنیدۀ پدران و مادران با مسئولان ، یکی از آرزوهای فراموش شدگان شمال شیراز برآورده شد ، آرزوی زیارت حرم شاهچراغ (ع) و گردش در شهر راز ، شیراز .

, شبکه اطلاع رسانی دانا , " عصر شیراز ", " عصر شیراز ",

صبح است ، دقایق به کُندی می گذرند ، کم کم پدربزرگ ها و مادربزرگ ها آماده می شوند ، اما از چهره شان کاملا می شود خواند که با خود می گویند " یعنی واقعا مسئولان به قولشان عمل می کنند و امروز به زیارت حضرت شاهچراغ (ع) می رویم ؟ " ، بعضی دیگر زیر لب زمزمه می کنند و چند نفری هم مروارید شوق از صورتشان جاری است ، با اندکی تاخیر اتوبوس از راه می رسد و صف پدربزرگ ها و مادربزرگ های فراموش شدۀ شمال شیراز برای سوار شدن به اتوبوس شکل می گیرد ؛ کنارشان که می نشینی لازم نیست چیزی بپرسی گویا درست گفته اند که آنچه در آینه جوان بیند، پیر در خشت خام بیند ، از آرزوها و دلتنگی هایشان می گویند ، از فرزندانشان می گویند و از دردِ دردناک فراموش شدن ؛ شیراز باشی و روز ها به ماه و ماه ها به سال برسد و نتوانی به زیارت حضرت شاهچراغ (ع) بروی ! تعجب نکنید این وصف حال عاشقان و فراموش شدگانی است که به زیارت دوست شتافتند . حال و هوای آن روز بازدید و این روز زیارت وصف ناشدنی بود و هست ؛ برای گرفتن گزارش رفته بودم اما انگار این گزارش گرفتنی نبود ، فقط توانستم همراه کاروان فراموش شدگان و عاشقان باشم در زیارت دو حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) ، برادر بزرگوارشان حضرت سید علاء الدین حسین (ع) و گردشی کوتاه در بوستان های شیراز ؛ در آخر هم همین بس که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند : نگاه با محبّت و دوستانه به پدر و مادر ، عبادت است . (بحارالانوار ، ج 74 ، ص 45)

, !,

 

,

پس نگاه های با محبتتان را دعوت ، تا نظاره گر پدران و مادران فراموش شدۀ شمال شیراز باشند . ( با وجود تعداد زیادی عکس اما بخاطر رعایت حریم خصوصی تعداد زیادی از عکس ها منتشر نمی شوند ) .

,

 

,

ابتدا روایت تصویریِ آن روزِ بازدید

, ابتدا روایت تصویریِ آن روزِ بازدید ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

و آغاز تور سیاحتی - زیارتی

, و آغاز تور سیاحتی - زیارتی,

 

,

, ,

 

,

, ,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه