logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  2. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  3. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  4. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  5. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  6. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  7. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  8. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  9. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  10. گسست میان ادعا و واقعیت
  11. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  12. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  13. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  14. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  15. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  16. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  17. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  18. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  19. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  20. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور:

تثبیت گام اول انقلاب، موجب درآمدن جیغ بنفش آمریکا شد/ حل مشکلات فرهنگی مردم، اولویت تبلیغات اسلامی است+فیلم

تثبیت گام اول انقلاب، موجب درآمدن جیغ بنفش آمریکا شد/ حل مشکلات فرهنگی مردم، اولویت تبلیغات اسلامی است+فیلم
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور به تبیین موفقیت های گام اول انقلاب پرداخت و گفت: تثبیت گام اول انقلاب موجب درآمدن جیغ بنفش آمریکا و اسرائیل شد که به امید خداوند متعال، تثبیت گام دوم سرنگونی آنها را در پی خواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان‌ما، حجت الاسلام محمد قمی پیش از ظهر امروز در جمع فعالان جبهه فرهنگی اردبیل با بیان اینکه گام دوم انقلاب اسلامی ادامه همان گام اول است، گفت: علی‌رغم وجود ضعف‌های مدیریتی، پیشرفت مناسبی در طول ۴۰ سال اخیر داشته‌ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی با بیان اینکه  برای رفع مشکلات موجود نباید کوتاهی شود، گفت:گام دوم انقلاب اسلامی را باید همه اقشار جامعه با همکاری یکدیگر به به پیش ببرند تا توفیقات چند برابر گام اول حاصل شود.

,
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور به تبیین موفقیت های گام اول انقلاب پرداخت و گفت: تثبیت گام اول انقلاب موجب درآمدن جیغ بنفش آمریکا و اسرائیل شد که به امید خداوند متعال، تثبیت گام دوم سرنگونی آنها را در پی خواهد داشت.
,
وی در ادامه سخنان خود به موفقیت های گام اول انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: حل مشکلات مردم از مهم‌ترین اولویت‌های گام دوم انقلاب اسلامی است که قدم برداشتن در این مسیر بسیار مهم است.
, وی در ادامه سخنان خود به موفقیت های گام اول انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: حل مشکلات مردم از مهم‌ترین اولویت‌های گام دوم انقلاب اسلامی است که قدم برداشتن در این مسیر بسیار مهم است.,

قمی گفت: انقلاب اسلامی حقیقت بزرگی است که توفیق داشته‌ایم  آن را درک کنیم و هر کدام از ما در آن سهم و وظیفه‌ای پیدا کرده‌ایم و این انقلاب بزرگترین تحول جامعه بشری در قرن اخیر است.

,

وی با بیان اینکه جنس انقلاب اسلامی ما از نوع فرهنگی است، خاطرنشان کرد: مردم متدین انقلابی در کنار سازمان تبلیغات اسلامی کار فرهنگی انجام می‌دهند تا گام دوم انقلاب محکم‌تر برداشته شود.

,

وی تصریح کرد: در واقع تمام مادحین، معلمین و روحانیون و هر عنصر فرهنگی و فرهیخته ای که مبلغ اسلام و انقلاب است، عضو سازمان تبلیغات اسلامی است و این سازمان تنها به عنوان پشتیبات امور فرهنگ اسلامی در کشور فعالیت می کند.

,

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پایان سخنان خود از طراحی سامانه مردمی خبرداد و گفت: با رونمایی از این سامانه مستقیما در خدمت مردم، ایده های فرهنگی و مشکلات قشر فرهیخته خواهیم بود.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه