اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

فرمانده دوران دفاع مقدس:

مسئولانی که معتقد به شهدا نیستند دچار ذلت می‌شوند/ شاهد افول کشورهای استکباری هستیم

مسئولانی که معتقد به شهدا نیستند دچار ذلت می‌شوند/ شاهد افول کشورهای استکباری هستیم
فرمانده دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه مسئولانی که معتقد به شهدا نیستند دچار ذلت می‌شوند گفت: انقلاب اسلامی با تکیه بر نهضت عاشورا از فتنه‌ها مصون مانده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سردار حسن حسن‌نیا پنج شنبه شب در یادواره شهدای آهومحله محمودآباد اظهار کرد: شهدا کسانی بودند که برای دفاع از خاک و ناموس و ارزش های اسلامی جان خود را نثار کردند.

وی با اشاره به اینکه افرادی که شهدا را قبول ندارند در واقع ایمان ندارند خاطرنشان کرد: اگر مسئولی نخواهد برای شهدا زمان صرف کند هیچ عاقبتی نخواهد داشت.

فرمانده دوران دفاع مقدس و جبهه مقاومت تصریح کرد: جنگ دارای رمز و رازهای زیادی بود و به واقع می‌توان گفت دارای جعبه‌های سیاهی است که تاکنون گفته نشده و شاید نتوان گفت، چراکه باورپذیر نیست.

حسن‌نیا یادآور شد: در 8 سال دفاع مقدس بیش از 200 هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی شد که اگر رمزگشایی شود با عدد 72 که همان عدد شهدای کربلاست برابر است و این را می‌توان نشانه‌ای از وصل بودن دفاع مقدس به عاشورا دانست.

وی با بیان اینکه در آن روزها امکانات بسیارکمی داشتیم و به برکت شهدا امروز به پیشرفت‌های زیادی رسیدیم، گفت: امروز به برکت خون شهدا پیشرفت‌های زیاد علمی و نظامی از جمله شهرک موشکی دست پیدا کردیم.

فرمانده دوران دفاع مقدس و جبهه مقاومت با اشاره به اینکه وظیفه ما قدردانی از شهدا و خانواده‌های آنان است تاکید کرد: مسئولانی که اعتقاد به خون شهید نداشته باشند بدانند دچار ذلت می‌شوند.

حسن‌نیا با بیان اینکه از خاطرات شهدا گفتن جرات میخواهد اظهار کرد: وقایعی در جبهه‌های جنگ اتفاق افتاد که از دست دادن پسر در مقابل پدر یکی از آن وقایع است.

وی اذعان کرد: دفاع مقدس آنچنان اثرگذار بوده که حتی عراقی‌ها در مراسم راهیان نور شرکت می‌کنند و دوستدار امام راحل و مقام معظم رهبری هستند.

فرمانده دوران دفاع مقدس و جبهه مقاومت اظهار کرد: جمهوری اسلامی فتنه‌های زیادی را دیده اما به خاطر تکیه انقلاب به نهضت عاشورا هیچ فتنه‌ای تاکنون نتوانسته صدمه‌ای به آن وارد کند.

حسن‌نیا خاطرنشان کرد: درحال حاضر نه تنها کشورهای استکباری از عهده ایران برنمی‌آیند بلکه حتی توان مقابله با کشورهایی مانند سوریه، یمن و عراق را هم ندارند که این نشان از افول آن‌ها است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه