اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کشف ۲۸۱ هکتار زمین‌خواری در اراک

کشف ۲۸۱ هکتار زمین‌خواری در اراک
رئیس پلیس آگاهی استان مرکزی گفت: متصرفان غیرقانونی ۲۸۱ هکتار از اراضی ملی به ارزش بیش از ۵ میلیارد ریال در اطراف شهرستان اراک دستگیر شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ سید نورالدین حسینی رئیس پلیس آگاهی استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب؛ گفت: در پی شکایت اداره منابع طبیعی در خصوص تصرف اراضی ملی در اطراف شهرستان اراک، موضوع در دستور کار اداره مبارزه با جرائم اقتصادی پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

وی افزود: در مراحل رسیدگی به پرونده، مستندات و نقشه‌برداری‌های لازم از اراضی انجام شد و در بررسی نهایی، مشخص شد که ۲۸۱ هکتار از اراضی ملی که در بررسی کارشناسان پلیس آگاهی بیش از ۵ میلیارد ریال ارزش گزاری شده به صورت غیرقانونی تصرف‌شده است.

حسینی خاطرنشان کرد: با ادامه تحقیقات افرادی که اقدام به تصرف اراضی ملی کرده بودند، شناسایی و برای برخورد قانونی به دستگاه قضائی معرفی شدند.

انتهای پیام/

,

وی افزود: در مراحل رسیدگی به پرونده، مستندات و نقشه‌برداری‌های لازم از اراضی انجام شد و در بررسی نهایی، مشخص شد که ۲۸۱ هکتار از اراضی ملی که در بررسی کارشناسان پلیس آگاهی بیش از ۵ میلیارد ریال ارزش گزاری شده به صورت غیرقانونی تصرف‌شده است.

,

حسینی خاطرنشان کرد: با ادامه تحقیقات افرادی که اقدام به تصرف اراضی ملی کرده بودند، شناسایی و برای برخورد قانونی به دستگاه قضائی معرفی شدند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه