اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرکل منابع طبیعی کرمانشاه خبر داد:

کاشت ۸۴۲ هزار اصله نهال در کرمانشاه

کاشت ۸۴۲ هزار اصله نهال در کرمانشاه
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: ۸۴۲ هزار اصله نهال در عرصه‌های منابع طبیعی این استان کاشته می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ان شاالله کولانی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: شعار اصلی نهضت درختکاری مشارکتی «برای ایرانی سرسبز» است که ۱۴ آذر همزمان با سراسر کشور در استان اجرا خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز ,

وی افزود: در این روز دوستداران طبیعت با کشت ۸۴۲ هزار اصله نهال در عرصه های منابع طبیعی توسعه و شادابی زاگرس را رقم می زنند.

,

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: دوستداران طبیعت با عزمی راسخ در نهضتی فراگیر برای توسعه جنگل  ۱۷ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم بذر انواع درخت ها را به خاک هدیه خواهند کرد.

,

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در نهضت درختکاری مشارکتی، زاگرس نشینان در استان کرمانشاه مهرورزی خود به طبیعت را با کشت انواع گونه های نهال و بذر بلوط، بنه، بادام تلخ، ارژن، تنگرس، آتریپلکس، گلابی وحشی، اکالیپتوس در سطحی بالغ بر 3 هزار و ۴۸۲ هکتار از عرصه های منابع طبیعی در قالب طرح  مدیریت بوم سازگان ناحیه رویشی زاگرس و محاوط حفاظت شده دولتی و غیردولتی به صورت مشارکتی به اثبات خواهند رساند.

,

کولانی با تاکید بر اینکه طرح نهضت درختکاری مشارکتی در سراسر استان اجرا می شود، بیان کرد: در سطح شهرستان کرمانشاه در منطقه حفاظت شده چالابه ۵۰ هکتار درختکاری شامل ۲۵ هکتار نهال کاری و ۲۵ هکتار بذر نهال کشت می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه