اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فرماندار کبودراهنگ:

پنج روستای کبودراهنگ آب آشامیدنی ندارد

پنج روستای کبودراهنگ آب آشامیدنی ندارد
فرماندار شهرستان کبودراهنگ از وجود بحران آب شرب در 30 روستای این شهرستان خبر داد و گفت: 5 روستا نیز آب آشامیدنی ندارد و به وسیله تانکر به آنها آبرسانی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کورنگ، احسان قنبری در جلسه حل مشکلات آب شرب روستایی ضمن تاکید بر رفع مشکلات آب شرب روستاهای شهرستان اظهار داشت: با دقت و نظارت بیشتر می توان منابع آب شرب روستایی را به نحو مطلوبی مدیریت کرد.

وی اظهار داشت : آب نیاز اساسی و بقای هر موجود زنده ای است و مسئولان امر باید به طور جدی در جهت رفع مشکل آب شرب روستاها اقدام نمایند.

نماینده عالی دولت در شهرستان کبودراهنگ با بیان اینکه در چند ساله گذشته به علت کاهش نزولات جوی و کمبود آب در شهرستان کبودراهنگ، مشکل تامین آب شرب در مناطق روستایی دو چندان شده است افزود: در این راستا باید تلاش ها مضاعف صورت گیرد تا کمبودها با استفاده از تکنولوژی جدید مرتفع شود.

قنبری منافع مردم را مهمتر از هر موضوعی دانست و گفت: مسئولان امر باید هر چه سریعتر با عمل به تعهدات خود، دغدغه تامین آب شرب مردم برطرف سازند .

مدیر عامل شرکت آب وفاضلاب روستایی استان همدان نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات خشکسالی و کمبود آب شرب در برخی از روستاهای شهرستان اظهار داشت: مدیریت صحیح باعث استفاده از ظرفیت‌ها و منابع موجود در حوزه آب و پیشگیری از بحران‌های احتمالی می شود.

وی گفت: همه تلاش خود را در جهت بررسی و رسیدگی به مشکلات آب روستایی به کار خواهیم گرفت:

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان افزود: با توجه به کمبود اعتبارات یکی از راه حل‌های مشکلات در روستاها مشارکت مردمی و حضور خیرین در انجام پروژه‌هاست زیرا این کار موجب تسریع در حل مشکلات می‌شود.

وی فرهنگ‌سازی در زمینه استفاده بهینه از آب را یکی از راهکارهای شرکت آبفای همدان در زمینه مدیریت مصرف آب عنوان کرد.

مومیوند بر آگاهی و اطلاع‌رسانی مردم بر عدم استفاده‌های غیر ضروری از آب تصفیه شده برای اموری مانند شست‌وشوی بی‌مورد خیابان ها، کوچه ها و خودروها تأکید کرد.

انتهای پیام/پ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کورنگ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه