logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یک مقام مسئول اعلام کرد:

اجرای 2700 فرصت شغلی برای مددجویان در سیستان و بلوچستان

اجرای 2700 فرصت شغلی برای مددجویان در سیستان و بلوچستان
رمضان پودینه، معاون کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان گفت: در 8 ماهه نخست سال جاری 2 هزار و 700 فرصت شغلی از محل منابع مختلف اعتباری برای مددجویان تحت حمایت و فرزندان مددجو در سیستان و بلوچستان اجرا شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رمضان پودینه در گفت وگو با عصرهامون، اظهار کرد: کمیته امداد در حوزه‌های مختلف فرهنگی، حمایت، معیشت، درمان، مسکن و مشارکت های مردمی در حال فعالیت و ارائه خدمات به مددجویان تحت حمایت است.

وی افزود: یکی از برنامه های مهم و اساسی کمیته امداد امام (ره) که در چند سال اخیر بنا به تاکید مقام معظم رهبری و مسئولان نظام در دولت و مجلس قرار گرفته موضوع اشتغال و خودکفایی مددجویان در جهت افزایش شأن و منزلت مددجویان، کاهش نرخ بیکاری در میان جامعه مددجویی، افزایش درآمد محرومان برای کاهش فاصله طبقاتی، کمک به اقشار نیازمند و مناعت طبع خانواده ها و تبدیل نیروی مصروف کننده به تولید کننده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: در سال جاری که مزین به شعار رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری بوده، اعتبارات بسیار خوبی در سرفصل اعتباری پیش بینی شده به طوری که از محل بند ب تبصر 16،  161 میلیارد تومان اعتبار تخصیصی، 128 میلیارد تومان ابلاغ و در این رابطه 3 هزار و 633 نفر با اعتبار 128 میلیارد تومان به بانک های عامل معرفی شدند که بعضا به دلیل مشکلات ضمانت تا الان هزار و 445 نفر موفق به دریافت وام شدند.

پودینه یادآور شد: شیوه های اشتغال در 3 روش مختلف از جمله منابع اعتباری بند ب تبصره 16، اعتبارات روستایی صندوق توسعه ملی، صندوق قرض الحسنه امداد ولایت و اعتبارات دولتی انجام می شود.

وی اعلام کرد: هر کارفرمایی از مددجو و فرزند به عنوان نیروی کار استفاده کند به ازای هر نفر 50 میلیون تومان وام قرض پردخت شده و تا سقف 500 میلیون تومان از محل تسهیلات بانکی امکان پرداخت وجود دارد و تا سقف 2 میلیارد تومان برای 40 نفر مشروط آنکه افراد مشغول کار شده و حداقل حقوق و دستمزد به آنها پرداخت شود.

وی افزود: کارفرمایانی که برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد ایجاد اشتغال کنند تا دو سال حق بیمه سهم کارفرما توسط این نهاد پرداخت می شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: 33 راهبر شغلی تاکنون شناسایی شده که اکثر زنان سرپرست خانوار بوده که کار سوزن دوزی از گذشته حرفه آنها بوده و انجام می دادند.

پودینه خاطرنشان کرد: 14 راهبر شغلی در زمینه صنایع دستی شناسایی و تفاهم تنظیم قرارداد با مددجو جهت ایجاد اشتغال منعقد شده است.

وی در پایان اذعان کرد: در 8 ماهه نخست سال جاری 2 هزار و 700 فرصت شغلی از محل منابع اعتباری بند ب تبصره 16، اعتبارات روستایی صندوق توسعه ملی و صندوق قرض الحسنه امداد ولایت برای مددجویان تحت حمایت و فرزندان مددجو اجرا شده و کمترین میزان انحراف طرح های اشتغال به دنبال اجرای فرآیندهای اشتغال و نظارت این نهاد صورت گرفته است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه