logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مراقب کلاهبرداران کارت‌های سوخت باشید

مراقب کلاهبرداران کارت‌های سوخت باشید
توصیه می‌کنیم در این روزها هرگز به این پیامک‌ها اعتماد نکنید و اطلاعات بانکی خودتان را در هر سایتی وارد نکنید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بعد از خبر گرانی بنزین در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، تعدادی از کلاه‌بردارها دست به کار شدند و با ارسال پیامک‌هایی به افراد جامعه با موضوعاتی مثل «ثبت‌نام برای طرح معیشتی» یا «ثبت‌نام سهمیه یا کارت سوخت» یا مثلاً «افزایش سهمیه سوخت مسافربرهای اینترنتی» و موضوعاتی مشابه این‌ها از جو موجود در جامعه سوءاستفاده کردند و با قرار دادن لینک فیشینگ در این پیامک‌ها، وقتی‌که افراد قربانی می‌خواهند ثبت‌نام کنند تمام اطلاعات کارت بانکی آنها را کپی می‌کنند و موجودی حسابشان را به سرقت می‌برند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
افرادی که ثبت‌نام می‌کنند در وهله اول شاید به خودشان بگویند با کسر شدن مبلغ اندکی مثلاً زیر هزار تومان، چیزی را از دست نمی‌دهیم. مهم این است که ثبت‌نام کرده باشیم غافل از اینکه هدف اصلی کلاه‌بردارها این است که با طعمه قرار دادن این عناوین یا مبالغی ناچیزی برای ثبت‌نام، در حقیقت می‌خواهند که به اطلاعات بانکی افراد و در نهایت موجودی حساب آنها دسترسی داشته باشند.
,
 
,
توصیه می‌کنیم در این روزها هرگز به این پیامک‌ها اعتماد نکنید و اطلاعات بانکی خودتان را در هر سایتی وارد نکنید.
,
 
,
انتهای پیام/ 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه