logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول نظارت دانشگاه علوم پزشکی همدان خبر داد؛

آمادگی بیشتر بیمارستان های همدان در موج دوم آنفولانزا

آمادگی بیشتر بیمارستان های همدان در موج دوم آنفولانزا
مسئول نظارت و اعتبار دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به موج دوم آنفلونزا در هفته های آتی گفت: بیمارستان های همدان به خصوص بثت و سینا آمادگی بیشتری دارند و تخت های بیشتری به مبتلایان این بیماری اختصاص خواهد یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد کریمی، مسئول نظارت دانشگاه علوم پزشکی در گفت و گو با خبرنگار عصر همدان، اظهار داشت: مشکلاتی که در بستری کردن بیماران مبتلا به آنفولانزا در سطح استان وجود داشت در موج دوم کمتر خواهد شد چرا که تدابیری اندیشیده شد که با دستور رییس دانشگاه علوم پزشگی از دو تا بیمارستان بعثت و سینا مبنی بر خالی کردن بخش های کمتر ضروری مثل جراحی های زیبایی و موارد دیگر تخت های بیشتری را خالی کنند و در اختیار بیماران مبتلا به آنفولانزا اختصاص دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر همدان,

وی، با اشاره به این که موج دوم خفیف تر از موج اول می باشد افزود: موج اول آنفولانزا که تا هفته آینده به اتمام خواهد رسید بسیار شدیدتر از موج دوم بوده وپیش بینی می شود آمار مبتلایان به آنفلونزا در موج دوم کمتر باشد.

,

کریمی با توجه به نگرانی افراد مبتلا به آنفولانزا گفت: افرادی که در موج اول مبتلا شدند نگران ابتلا دوباره به این ویروس نباشند چرا که بدن آنها تا شش ماه واکسینه شده است.

,

مسئول نظارت دانشگاه علوم پزشکی، با تاکید بر مراقبت های فردی افزود: توصیه می شود  افرادی که مبتلا شدند مرخصی بگیرند و به محل کار یا مدرسه نروند و رعایت بهداشت فردی و شستن مرتب دست ها و ماسک زدن در جمع های عمومی را فراموش نکنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه