اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران عنوان کرد

لزوم مجاهدت علمی حوزه و دانشگاه در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب

لزوم مجاهدت علمی حوزه و دانشگاه در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های عظیم حوزه و دانشگاه، گفت: حوزه و دانشگاه با وحدت و مجاهدت‌های علمی می‌توانند در گفتمان‌سازی و تحقق بیانیه گام دوم انقلاب نقش‌آفرینی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام ناصر شکریان امیری در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ با گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه ، اظهار کرد: بیانیه گام دوم انقلاب سند جامع برای توسعه، پیشرفت و آبادانی  ایران اسلامی است و همه باید در راستای تبیین و گفتمان سازی برای تحقق این سند بالادستی تلاش کنند و با وجود ظرفیت های عظیم حوزه و دانشگاه مسئولیت و رسالت آنها نیز در اجرایی شدن و تحقق اهداف بیانیه گام دوم سنگین تر خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به وجود برخی فراز و نشیب ها در چهل ساله ابتدایی از عمر بابرکت نظام اسلامی و برنامه ریزی برای چهل سال دوم ، افزود: بیانیه گام دوم منشور و نقشه راه جمهوری اسلامی است که با نگاه کارشناسی تدوین شده است و به فرموده رهبر معظم انقلاب برای تحقق و تشکیل تمدن نوین اسلامی برنامه ریزی شده است و باید برای گفتمان سازی و تبیین آن در جامعه تلاش و همت مضاعف داشت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود به ظهور و بروز انقلاب اسلامی در سال 1357با رهبری بی بدیل امام خمینی (ره) اشاره و تاکید کرد: عصاره انقلاب اسلامی برگفته از اسلام ، قرآن کریم و سیره اهل بیت (ع) است و با توجه به شناخت جامع حضرت امام (ره) از دنیای پوشالی غرب و جوامع غربی این انقلاب را پایه گذاری کرد و تا به امروز دنیای اسلام در برابر جاهلیت مدرن و جوامع تهی و پوشالی غربی چشم نوازی می کند.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در ادامه بیانیه گام دوم انقلاب را موتور محرکه جمهوری اسلامی برای توسعه و پیشرفت دانست و خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب با شناخت از شرایط امروز دنیای اسلام و جهان غرب این بیانیه را تدوین کردند و قطعا در چهل سال دوم انقلاب اسلامی توسعه و پیشرفت جمهوری اسلامی شتاب بیشتری خواهد گرفت و انقلاب اسلامی بسترساز تمدن نوین اسلامی خواهد بود.

شکریان با اشاره به نقش آیت الله دکتر شهیدمفتح در ایجاد وحدت حوزه و دانشگاه ، تصریح کرد: دست یابی به تمدن نوین اسلامی با نقش آفرینی و مجاهدت های علمی حوزه و دانشگاه قطعا شدنی نیست و امروز باید برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب حوزه و دانشگاه بسیج شوند و از هیچ کوششی دریغ نکنند.

استاد حوزه های علمیه و دانشگاه های مازندران در پایان به ضرورت هم افزایی جبهه و جریان های فرهنگی و انقلابی در کشور اشاره و بیان داشت: مخاطبان اصلی و اثرگذار در بیانیه گام دوم انقلاب جوانان و نوجوانان هستند و توجه رهبر عظیم الشان انقلاب به این قشر در جامعه نشان از وجود ظرفیت های بسیار عظیم در حوزه های مختلف توسعه و پیشرفت ایران اسلامی است و باید برای جامعه جوان انقلاب همه جریان ها و جبهه های فرهنگی انقلاب وارد عمل شوند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه