logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

سرپرست مرکز ملی هوا در گفت وگو با دانا:

بنزین یورو 4 به زودی درتمام شهرها توزیع می شود

بنزین یورو 4 به زودی درتمام شهرها توزیع می شود
محمد رشیدی سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست گفت: وظیفه دولت و مجلس است که از حمل و نقل عمومی حمایت کنند.
[

 محمد رشیدی سر پرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی  راه دانا، در خصوص بحث وارونگی هوا  و همچنین اقداماتی که برای کاهش آلودگی هوا در فصل پاییز و زمستان صورت گرفته اظهار داشت: وارونگی دما یک پدیده طبیعی است اما تمام هدفگذاری ما برای کاهش آلودگی هوا است و در این بحث هم استاندارد یورو 4 امسال برای خودروها پایه گذاری شده است.

, شبکه اطلاع رسانی  راه دانا,

وی در ادامه گفت: توزیع بنزین با استاندارد یورو 4 که در کلانشهر ها آغاز شده است انشالله به زودی در تمام کشور صورت خواهد گرفت تا به سمتی برویم که همه از هوایی پاک استفاده کنیم.

,

رشیدی خاطر نشان کرد: یکی از شاه کلید های اصلی کاهش آلودگی هوا افزایش وسایل نقلیه عمومی است؛ وظیفه دولت و مجلس است که از حمل و نقل عمومی حمایت کنند و این یکی از اهداف اصلی ماست.

,

وی در پایان تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم با افزایش حمل و نقل عمومی قدمهای بزرگی برداریم تا بتوانیم سهم استفاده از خودرهای شخصی را کم کنیم.

,

انتهای پیام/م

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه