اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تکیف استراماچونی امشب مشخص می‌شود

تکیف استراماچونی امشب مشخص می‌شود
سرمربی تیم فوتبال استقلال به شکل عجیبی از روز گذشته سیاست سکوت در پیش گرفته و هواداران و باشگاه را بلاتکلیف گذاشته است. با این حال تکلیف وی امشب قطعا مشخص خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تمام تلاش های باشگاه استقلال، وزارت ورزش و وزارت امور خارجه برای بازگرداندن آندره استراماچونی به اینجا رسید که طبق گفته سرپرست باشگاه، چک ۱۶۰ هزار یورویی در وجه وی صادر شده است اما این مربی از دریافت این چک خودداری کرده.

همزمان با عملیات بانکی استقلال و صدور این چک، آندره استراماچونی به یکباره سیاست سکوت در پیش گرفته و واکنشی به اتفاقات اخیر نداشته است.

استراماچونی که از بدو بازگشتش به ایتالیا تقریبا دست رد به سینه هیچ رسانه ای برای مصاحبه نزده بود و حتی گفتگوهایی با رسانه های فارسی زبان خارج از کشور داشت، از روز گذشته اظهار نظری نکرده است که این موضوع کمی مشکوک به نظر می رسد.

البته امروز یکی از رسانه های ایتالیا صحبت هایی را به نقل از استراماچونی منتشر کرده که این اظهارات تکراری بوده و نکته جدیدی در آن نیست.

سرمربی سابق تیم اینترمیلان در مصاحبه هایش بر این نکته تاکید کرده بود که مشکلش تاخیر در دریافت پولش نیست بلکه نوع دریافت این پول است که باید قانونی و شفاف باشد.

استراماچونی بدون شک در جریان اقدامات باشگاه قرار دارد و به احتمال زیاد تصویر چک صادر شده که باشگاه آنرا منتشر کرده است، دیده اما سکوت وی احتمالا نشان می دهد بازهم مشکلی در میان است که حتی پاسخگوی مسئولان باشگاه هم نبوده است. (طبق ادعای خلیل زاده سرپرست باشگاه استقلال)

به هر حال استقلالی ها امشب را آخرین مهلت برای بازگشت استراماچونی تعیین کرده اند و باید دید این مربی ایتالیایی سکوتش را در ارتباط با اتفاقات دو روز اخیر  می شکند یا خیر.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه