اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس صمت رشتخوار خبر داد؛

کشف داروی غیرمجاز در رشتخوار

کشف داروی غیرمجاز در رشتخوار
رئیس اداره صمت رشتخوار گفت: در پی گشت‌های مشترک بازرسین اداره صنعت معدن و تجارت رشتخوار با اداره اماکن عمومی و شبکه بهداشت مقادیر قابل توجهی انواع قرص و دارو کشف شد که جهت طی مراحل قانونی به شبکه بهداشت این شهرستان تحویل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اسماعیلی رئیس اداره صنعت معدن و تجارت رشتخوار در گفت‌وگو با صبح توس، از کشف مقادیر قابل توجه انواع قرص و داروی غیرمجاز در برخی از واحدهای صنفی این شهرستان خبر داد و گفت: طی گشت مشترک بازرسین اداره صنعت معدن و تجارت، اداره اماکن عمومی و شبکه بهداشت از واحدهای دارو گیاهی و خواروبار فروش و آرایشگاه زنانه در سطح روستاها و مرکز شهرستان در روز گذشته از برخی واحدهای صنفی یاد شده مقدار قابل توجهی انواع قرص و دارو کشف شد که جهت طی مراحل قانونی به شبکه بهداشت تحویل گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

اسماعیلی در ادامه با تاکید بر اینکه شهروندان باید نسبت به تهیه دارو از مراکز مجاز اقدا نمایند، گفت: از شهروندان عزیز خواهشمند است جهت تهیه دارو به مراکز بهداشت و داروخانه های معتبر مراجعه نمایند تا سلامت خود و عزیزانشان در معرض خطر قرار نگیرد.

,

رئیس اداره صنعت معدن و تجارت رشتخوار در ادامه همچنین در رابطه با طرح های بازرسی این نهاد بر بازار شب یلدا گفت: با توجه به اتمام فصل پاییز و فرارسیدن فصل زمستان و شب یلدا و شروع طرح نظارتی گشت های ویژه بازار از طرف اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان از ۱۵ آذر ماه بازرسی از واحدهای صنفی تره بار را دنبال کردند که در این طرح با چندین واحد متخلف برخورد شد.

,

وی در پایان اذعان داشت: مردم در هنگام مراجعه و مشاهده هرگونه تخلف در سطح بازار شهرستان می توانند با شماره تماس ۱۲۴ یا ۵۶۲۲۲۷۸۲ موضوع را درمیان بگذارند تا بررسی موضوع در کمتر از ۴۸ ساعت پیگیری و دنبال شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه