logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

چرخشگر توان تبدیل شدن به والئو ایرانی را دارد

چرخشگر توان تبدیل شدن به والئو ایرانی را دارد
مدیر عامل ایران خودرو امروز جمعه در بازدید از شرکت چرخشگر گفت: تولیدات این شرکت از نظر کیفی در حد استانداردهای جهانی است که با تدوین نقشه راه توسعه گیربکس، می‌تواند به والئو ایرانی در منطقه تبدیل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرشاد مقیمی افزود: در اجرای این نقشه راه سهم هر یک از انجمن قطعه‌سازان تبریز،  سازمان صنایع و معادن استان و ساپکو تعیین شود.
وی تصریح کرد: چرخشگر باید علاوه بر تامین نیازهای گیربکس دستی و اتوماتیک برای محصولات جدید ایران خودرو، صادرات را هم در برنامه‌های کاری خود قرار دهد.
مدیر عامل ایران خودرو با تاکید بر بر داخلی‌سازی قطعات افزود: باتوجه به توان‌مندی شرکت چرخشگر، این شرکت می‌تواند در جهاد خودکفایی قطعات مورد نیاز ایران‌خودرو کمک کند و نقشی تازه‌ای در اقتصاد مقاومتی ایفا کند.
وی از مدیران شرکت چرخشگر خواست برای کسب سهم مناسبی از بازار قطعات یدکی گیربکس در داخل و کشورهای منطقه تلاش کنند.
مدیر عامل ایران خودرو تاکید کرد: چرخشگر باید با تولید قطعات با تکنولوژی جدید، سطح فن‌آوری و تکنولوژی خود را مطابق با خودروها ارتقا دهد.
مقیمی خاطر نشان کرد: استفاده از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در این شرکت برای تولید گیربکس اتوماتیک محصولات جدید ایران خودرو در دستور کار قرار گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,

درادامه حسن وفادار نایب رئیس هیات مدیره ایران خودرو گفت :‌ شرکت چرخشگر با اتکا به دانش و تخصص نیروی انسانی خود قابلیت راهبردی طراحی و تولید گیربکس سنگین کشور رادارد.

وی افزود :‌این شرکت می تواند با ارتقاء گیربکس های تولیدی خود نقش اساسی در طاحی و تولید پلتفرم مشترک خودرو های سنگین مورد نیاز بخش حمل و نقل عمومی ایفا کند .

منبع: ایکوپرس

انتهای پیام/

,

درادامه حسن وفادار نایب رئیس هیات مدیره ایران خودرو گفت :‌ شرکت چرخشگر با اتکا به دانش و تخصص نیروی انسانی خود قابلیت راهبردی طراحی و تولید گیربکس سنگین کشور رادارد.

,

وی افزود :‌این شرکت می تواند با ارتقاء گیربکس های تولیدی خود نقش اساسی در طاحی و تولید پلتفرم مشترک خودرو های سنگین مورد نیاز بخش حمل و نقل عمومی ایفا کند .

,

منبع: ایکوپرس

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه