logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیر کل امور اجتماعی فرهنگی اوقاف کشور:

2 هزار مرکز فرهنگی اجتماعی در امامزادگان شاخص کشور راه اندازی می شود

2 هزار مرکز فرهنگی اجتماعی در امامزادگان شاخص کشور راه اندازی می شود
مدیر کل امور اجتماعی فرهنگی و مشارکت های مردمی سازمان اوقاف کشور گفت: در راستای استفاده از ظرفیت مردمی 2 هزار مرکز اجتماعی فرهنگی قرآنی (افق) در امامزادگان شاخص کشور راه اندازی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما، رضا معمی مقدم ظهر امروز در برگزار دوره های آموزشی هیئت امنا خادمین امامزادگان و بقاع متبرکه شرق گلستان در امامزاده یحیی بن زید (ع) اظهار کرد: رسالت اصلی سازمان اوقاف شناسایی و صیانت از موقوفات و اجرای امینانه نیات واقفین در هفت سرفصل اصلی شامل خیریه ، امور اجتماعی، عمرانی مساجد،دارو و درمان، خیرات و مبرات و تعزیه خوانی و سایر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,

وی نقش خیرین و افراد تاثیرگذار در مشارکت های مردمی موثر دانست و گفت: ما نیازمند تعامل و همکاری خیرین و افراد تاثیرگذار جامعه در جلب مشارکت های مردمی و ترویج وقف هستیم.

,

مدیر کل امور اجتماعی فرهنگی و مشارکت های مردمی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از راه اندازی 2 هزار مراکز فرهنگی و اجتماعی در امامزادگان شاخص کشور خبر داد و افزود: در حال حاضر 500 مرکز اجتماعی فرهنگی قرآنی (افق) در امامزادگان شاخص کشور راه اندازی شده و در آینده نزدیک این مراکز به 2 هزار مرکز افزایش پیدا می کند.

,

وی مراکز افق را بازوان سازمان اوقاف و امور خیریه معرفی کرد و ادامه داد: هدف ما از راه اندازی مراکز افق کاهش نیروی انسانی اداری بوده و تلاش داریم تا فعالیت ها به وسیله مردم و برای مردم انجام شود.

,

معمی مقدم خاطر نشان کرد: امسال در راستای اجرای موقوفات در هفت سرفصل عنوان شده مبلغ 300 مبلیارد تومان توسط مراکز افق در کشور هزینه می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه