logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یک نماینده عراقی: پارلمان با استعفا موافقت نمی‌کند

یک نماینده عراقی: پارلمان با استعفا موافقت نمی‌کند
یک رسانه عراقی از فشارهای آمریکا بر رئیس جمهوری عراق برای عدم مامور کردن نامزد فراکسیون بزرگتر پارلمان برای تصدی نخست وزیری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛شبکه العهد گزارش داد پس از تصمیم واضح دادگاه عالی فدرال و پاسخ محمد الحلبوسی رئیس پارلمان به درخواست برهم صالح درباره تعیین فراکسیون بزرگتر و اعلام اینکه فراکسیون البناء، فراکسیون بزرگتر است، رئیس جمهور با اعلام آمادگی‌اش برای استعفا و عدم مامور کردن نامزد فراکسیون بزرگتر(البناء) برای نخست وزیری، بار دیگر در سایه فشارهای آمریکا قانون اساسی را نقض کرد.

این رسانه به نقل از منابع سیاسی عراقی گزارش داد که رئیس جمهور برای جلوگیری از مامور کردن نامزد فراکسیون بزرگتر یعنی فراکسیون  البناء برای تصدی نخست وزیری تحت فشار است.

هشام  السهیل از نمایندگان پارلمان عراق تاکید کرد : نمایندگان پارلمان با استعفای رئیس جمهور مخالف هستند.

هشام السهیل از فشارهای داخلی و خارجی بر رئیس جمهوری برای استعفا خبر داد.

وی هشدار داد در صورت پذیرفته شدن استعفا، عراق وارد خلاء بزرگی خواهد شد.

وجیه عباس نماینده پارلمان عراق هم به شبکه العهد گفت: عراق پس از هرج و مرج ناشی از استعفای عادل عبدالمهدی وارد هرج و مرج دوم خواهد شد.

برهم صالح امروز در نامه‌ای به ریاست پارلمان عراق آمادگی خود را برای استعفا اعلام کرد. برخی رسانه‌های عراقی هم از خروج برهم صالح از کاخ السلام و سفر وی به شهر سلیمانیه در شمال عراق خبر دادند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه