اخبار داغ
  1. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  2. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  3. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  4. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  5. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  6. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  7. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  8. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  9. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  10. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  11. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  12. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  13. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  14. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  15. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  16. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  17. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  18. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  19. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  20. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد

جاسازی 2تن تریاک در یک تانکر

جاسازی 2تن تریاک در یک تانکر
فرمانده انتظامی البرز از کشف ۲۶۰۲ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس استان‌های البرز و کرمان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار عباسعلی محمدیان ‌با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی انجام اقدامات اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز بر روی عناصر تهیه و توزیع مواد مخدر مشخص شد یک قاچاقچی مواد مخدر با همکاری یکی از همدستانش قرار است مقادیر قابل توجهی مواد مخدر را از استان های جنوب شرقی کشور به البرز و تهران منتقل کند که موضوع به پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان اعلام شد.

در این راستا تیمی از ماموران پلیس آگاهی کرمان با پشتیبانی و هدایت اطلاعاتی لحظه به لحظه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز به محورهای مواصلاتی کرمان، اعزام و به صورت نامحسوس اقدام به رصد و پایش خودروهای عبوری کرد که در نهایت تانکر مورد نظر در محور کرمان - باغین مشاهده شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پلیس البرز، در ادامه ماموران خودرو قاچاقچیان را تحت نظر قرار دادند که در این لحظه راننده متوجه حضور پلیس شد و قصد فرار داشت که با شلیک چند تیر هوایی و پس از طی مسافت حدود پنج کیلومتر، خودرو را به سمت جاده فرعی و خاکی تغییر مسیر داده و پس از توقف تانکر هر دو متهم دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان البرز بیان کرد: کامیون به همراه متهمان به پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان منتقل و در بازرسی از این وسیله نقلیه‌، ۲۶۰۲ ‌کیلوگرم ‌تریاک که به صورت بسیار ماهرانه ای در ابتدا و انتهای تانکر جاساز شده بود، کشف شد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه