logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی خبر داد؛

آغاز دوقطبی‌سازی دشمن بعد از شهادت سردار سلیمانی

آغاز دوقطبی‌سازی دشمن بعد از شهادت سردار سلیمانی
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: مسئولین باید بیدار باشند، بحث هواپیما تمام خواهد شد اما اصلی که دشمن بعد از شهادت سردار شروع کرده، بحث دو قطبی هاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، حجت الاسلام محمد علی سالاری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی پیش از ظهر امروز در ستاد گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر استان خراسان شمالی در جمع اعضای ستاد و اصحاب رسانه استان اظهار داشت: شهادت سردار سلیمانی روح شهادت، ایثار، وحدت و همدلی را در میان ملت ایران بالا برد، اما دشمن از این موقعیت هم نمی خواهد بگذرد و از دوشب گذشته دمیدن در بوق دو قطبی و دو گانگی را آغاز کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک،,

وی با اشاره به اینکه ملت باید آگاه و هوشیار باشند، گفت: مسئولین باید بیدار باشند، بحث هواپیما تمام خواهد شد اما اصلی که دشمن بعد از شهادت سردار شروع کرده، بحث دو قطبی هاست.

,

حجت السلام سالاری خاطر نشان کرد: آنچه همه شاهد بودند، این است که تنها مقاومت جوابگو خواهد بود، آمریکایی که به هیچ صراط مستقیم نبود بعد از خوردن یک سیلی عقب نشینی کرد.

,

وی یادآور شد: امروز مشکل ما در کشور تندرو و کندرو بودن نیست، این امرها حاشیه ای و غلط انداز هستند، بلکه امروز مشکل اقتصادی است و تنها راه نجات از مشکلات وحدت، همدلی مسئولان، حضور آگاهانه و گسترده مردم در صحنه، روحیه مقاومت، انقلابی و مستحکم است که در زمان شهادت سردار سلیمانی شاهد این حرکت بودیم.

,

این مقام مسئول بیان کرد: من به عنوان یک سرباز جبهه فرهنگی هشدار  می دهم که این خط دو قطبی گرایی دشمن شروع شده و با تمام توان آن را دنبال می کند همه باید هوشیار باشند.

,

وی عنوان داشت: ملت ما در دهه فجر اوج اقتدار و عزت خود را دوباره نشان خواهد داد و با حضور گسترده و میلیونی در روز 22 بهمن ماه و انتخابات اسفند مهر باطلی برخیال های دشمن خواهد زد.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه