اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری:

انقلاب اسلامی فراز و فرود دارد اما سقوط ندارد/ در آینده‌ای نزدیک همه حقایق روشن می‌شود

انقلاب اسلامی فراز و فرود دارد اما سقوط ندارد/ در آینده‌ای نزدیک همه حقایق روشن می‌شود
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: انقلاب اسلامی از ابتدای شکل گیری با فراز و نشیب های زیادی روبه رو بوده و هست اما هیچگاه سقوط نمی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین محمد علی نکونام امروز در بزرگداشت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد قاسم سلیمانی خوشبختانه در تمامی مراکزعلمی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری و ... به بهترین نحو ممکن انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه در این ایام عذاداری سردار شهید سلیمانی هیچ کس از غافله عقب نماند  تصریح کرد: هرکس به نوبه خود تلاش کرد در مراسمات حضور داشته و عرض ادب کند.

حجت الاسلام  نکونام  با تاکید بر اینکه شهدا حق بزرگی را گردن ما دارند اظهار کرد: سردار سلیمانی در تمام عرصه ها حضور داشت و هرجایی که به وجود ایشان نیاز بود خود را وقف همان جا می کرد و از دشمن هیچ هراسی نداشت به همین خاطر است که میگوییم شهید سلیمانی به گردن همه مسلمانان حق بزرگی دارد.

وی با اشاره به اینکه جهاد ، نگاه، اندیشه، خدمت و همت شهد سلیمانی بین المللی بود اظهار کرد: آزاد کردن بشر از مستکبرین عالم به ویژه شیطان بزرگ یکی از اقدامات سردار سلیمانی بود.

حجت الاسلام  نکونام با اشاره به اینکه هرکجا نیاز بود که سردار سلیمانی ورود عملی داشته باشند به میدان میرفتند اظهار کرد:  شهید سلیمانی مقاومت و دسته های بهم پیوسته فعال را در همه جای جهان اسلام شکل داد و نقش آفرینی کرد.

وی با تاکید بر اینکه جایی نبود که به وجود این شهید نیاز باشد و ایشان نرود  تصریح کرد: جا دارد برای این شهید بزرگوار تا می توانیم محافل و مجالس پی در پی تشکیل دهیم.

حجت الاسلام  نکونام با اذعان بر اینکه سقوط برای پرچم و جریان حق بی معنا است گفت: در حال حاضر در یک تگنا قرار گرفته ایم اما خدای متعال کمک همه ما است و ما را یاری می کند.

وی با اشاره به اینکه شهید سلیمانی به شهادت رسید و با شهادتش یک اجتماع عظیم شکل گرفت بیان داشت: در ایران، عراق، لبنان، فلسطین یک پیوند عمیقی صورت گرفت که تا امروز بی سابقه بوده است .

حجت الاسلام  نکونام  با اشاره به اینکه در این مراسمات متاسفانه عده ای جان خود را از دست دادند گفت: کشته شدن افراد در کرمان حکمت خداوند بوده است.

وی با اشاره به اینکه در کشور ما انواع فتنه ها ایجاد شده است تصریح کرد: خداوند همیشه حق را پیروز کرده و نباید نگران این مسئله باشیم.

حجت الاسلام  نکونام با تاکید بر اینکه مسئله هواپیما اکرانی مسئله کشیده ای است اظهار کرد:  عزیزان ما در سپاه اخلاص به خرج داده و بزرگی کردند ،به میدان آماده و مسائل را گردن نهادند چه بسا که در آینده ای نزدیک همه پردها کنار رفته و همه چیز مشخص می شود اما در حال حاضر فصل آن نیست که همه چیز گفته شود.
 
وی با تاکید بر اینکه یادتان نرود که آمریکا شیطان بزرگ است و شیطنت های آن پیچده خاطر نشان کرد: حواسمان باشد میدان را دست دشمن ندهیم.
 
حجت الاسلام  نکونام در پایان اظهار کرد: حواسمان باشد با بصیرت ، بینش  و دقت کار خود را انجام دهیم و همه چیز را به خداوند بسپاریم که قطعا" پیروزی از ان ما است.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه