logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واکنش سردارکمالی به خبر پناهندگی یک فوتبالیست

واکنش سردارکمالی به خبر پناهندگی یک فوتبالیست
موسی کمالی درباره همکاری فدراسیون فوتبال با سازمان نظام وظیفه، اظهار داشت: فدراسیون فوتبال همکاری خوبی کرد و فقط یک اشتباهی به دلیل دعوت آقای پولادی به تیم ملی صورت گرفت که آن هم برطرف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناسردار کمالی درباره شایعه‌ پناهندگی پولادی به قطر و گرفتن تبعیت قطری توسط وی، بیان داشت: ما از این شایعه خبر نداریم به فرض اگر هم پناهنده شود ایرانی بودن وی از بین نمی‌رود و باید خدمت سربازی را انجام دهد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


به گزارش فارس، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره تبعه شدن فوتبالیست‌هایی که خدمت نرفته‌اند، گفت: هرکس تبعه شود ایرانی بودن وی از بین نمی‌رود و باید خدمت سربازی را به‌جا بیاورد. همچنین تا نیم‌فصل پرونده پایان‌خدمت‌ها و معافیت‌ها ورزشکاران را مختومه می‌کنیم.

سردار موسی کمالی، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره آخرین اخبار از کارت معافیت و پایان خدمت برخی از ورزشکاران، گفت: ما نظرمان را درباره ورزشکاران و فوتبالیست‌هایی که معافیت یا کارت پایان خدمتشان جعلی و مورد دار بود را اعلام کردیم و کارت پایان خدمت یا معافیت تعدادی از اسامی را که اعلام کردیم باطل شده و تعدادی هم به دلیل عدم مراجعه حق بازی ندارند.

وی افزود: قرار است تا نیم فصل جمع‌بندی نهایی را انجام دهیم و پرونده را مختومه کنیم. 

موسی کمالی درباره همکاری فدراسیون فوتبال با سازمان نظام وظیفه، اظهار داشت: فدراسیون فوتبال همکاری خوبی کرد و فقط یک اشتباهی به دلیل دعوت آقای پولادی به تیم ملی صورت گرفت که آن هم برطرف شد.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه